Veikkausvihje

17. Championshipin kierros avataan ryminällä, kun perjantai-iltana Bramall Lanella pelataan Steel City Derby. Sheffield Unitedin on paikallispelissä kuskin paikalla, mutta se on huomioitu sangen selvästi myös ottelun kertoimissa. Maalimäärissä sen sijaan on tarjolla hieno pelikohde. Etukäteen runsasmaaliseen kamppailuun Bethardin 1.83 on erinomainen valinta yli 2.5 maalille.

Ei vielä tiliä? Bethard on aktiivisen betsarin luottosentteri, välttämätön menestyksen kannalta. Klikkaa alta tili auki ja tuplaa ensimmäinen talletuksesi.

Tällä kaudella Sheffieldissä on jälleen tarjolla paikalliskamppailuja ja se jos mikä sytyttää riutuvan teräskaupungin eloon. Panokset ovat katossa varsinkin Unitedin puolella, mutta kyllähän myös Weds pistää tässä aivan kaiken ja vähän päälle likoon.

United taistelee sarjan kärkipäässä, kuten sen materiaalinsa puolesta kuuluukin. “Blades” on vahvassa iskussa, muttei sekään haavoittamaton ole kuten viime kierroksen tappio Nottinghamille osoitti. Kokenut joukkue on kuitenkin varsinkin hyökkäyspäässä niin vahva, että selvän suosikin asema on täysin oikeutettu. United on aivan sarjan kärkipäätä maalinteossa ja varsinkin kotona vieraiden verkot heiluvat taajaan.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
bethard etusivun logo
1.51
4.25
6.80
1.51
4.20
6.00

Myös pikkuveli Wednesday aloitti kauden mainiosti, mutta sittemmin tahti on hiipunut. “Owls” ei ole voittanut aikoihin, mikä on painanut joukkueen sarjasijoitusta kohti pohjaa ja tunnelmaa joukkueen parissa lähes yhtä pahasti. Mikä olisikaan parempi paikka aloittaa uusi nousu, kuin perjantai-illan hurmoksellinen paikallistaisto? Voittoon asti on tosin vaikea uskoa, mutta kyllä myös Weds tässä omaa täydet saumat ainakin maalintekoon.

Wednesdayn suurin ongelma löytyy puolustuspäästä, mikä ei Unitedia vastaan lupaile erityisen hyvää. Viimeksi Norwich nöyryytti Pöllöjä neljällä maalilla ja tuohon lukemaan mahtui myös yksi missattu rankkari. Kaikki maalit tulivat vieläpä toisella puoliskolla, joten Wednesdayn selkä katkeaa tällä hetkellä melko helposti ja rumasti.

United on selvä suosikki, mutta paikallisottelut ovat aina oma maailmansa. Nyt eroa on kuitenkin niin reilusti, että Unitedin kotivoitto on lähellä. Molemmat joukkueet ovat kuitenkin pelanneet niin runsasmaalisia otteluita, että vielä parempi pelivalinta löytyy maalimääristä. Bethardin 1.83 yli 2.5 maalille sopii mainiosti perjantain kupongille mukaan.

bethard vedonlyönti bonus


Comments