Veikkausvihje

Suomi kohtaa Tshekin Karjala-turnauksen toisessa ottelussaan. Emme luovuta toivoamme avauspelin perusteella, Venäjääkin vastaan Leijonat oli pelillisesti hyvin mukana. Tshekki ei ole lähellekään yhtä kova nippu ja Suomi saa vielä tuoretta jalkaakin kentälle. Unibetin kärkikerroin 1.80 Leijonille kelpaa peleihin.

Ei vielä tiliä? Unibet tarjoaa uusille asiakkaille erinomaisen 100% bonuksen aina 100€ asti. Klikkaa omasi alta.

Jukka Jalosen paluu Leijonien peräsimeen ei sujunut tulosten valossa häävisti. Venäjä oli Karjala-turnauksen avausottelussa parempi numeroin 3-0. Tuloksen takana oli silti paljon hyvääkin. Leijonat loi vähintään yhtä paljon maalipaikkoja, mutta heikko viimeistely ja Ilja Sorokin vesittivät mahdollisuudet.

Maalipaikkojen tuhlailu aiheutti sen, että Leijonien peli meni vähän puskemiseksikin lopussa. Ongelma ei sinänsä ole suomalaisessa jääkiekossa uusi. Pari onnistumista vapauttaisi tässäkin turnauksen joukkueen peliä kummasti. Suomen onneksi Tshekki ei ole läheskään Venäjän tasoinen joukkue ja Leijonilla on mahdollisuus palata voittokantaan nopeasti.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.80
4.35
3.55
1.78
4.40
3.50
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
1.73
4.25
3.40

Kaikkiaan positiivisinta avausottelussa oli Leijonien henkinen tila. Jalonen on hakenut joukkueeseensa tunnetta oikein erikseen uloskutsumalla. Jos mestarivalmentajaa takavuosina jostain halusi kritisoida, niin kyllähän Leijonat usein oli kirkkaasta pelitavasta huolimatta melko mauton ja hajuton. Nyt liikkeellä näytetään olevan vahvasti sydämellä, mikä on erittäin positiivinen signaali.

Jalonen saa myös kierrätettyä mukavasti kokoonpanoa, kun kaikki viisi torstaina huilannutta kenttäpelaajaa nostetaan kokoonpanoon. Tämä tietää lisää jalkoja Hartwall Areenan jäälle. Kun Tshekki lähtee käytännössä samalla nipulla ja on perjantaina vielä matkustanut, kotietukin on keskimääräistä suurempi.

Tshekki on oikein sopiva vastus tähän kohtaan. Joukkue hävisi avauspelinsä Ruotsille, eikä tuossa kamppailussa näyttänyt kovinkaan vaaralliselta. Tshekki puolustaa nykytyyliin tiivisti, mutta kyllä materiaaliero on vahvasti Leijonien puolella. Tämän helpompaa paikka ei Suomelle tässä turnauksessa tule. Unibetin kärkikerroin 1.80 nostetaan välittömästi peleihin.

unibet vedonlyönti


Comments