Veikkausvihje

NHL:n puolelta pe-la yön kierros tarjoilee erinomaisen pelikohteen. Jets pelaa ensimmäisen ottelunsa sitten viime viikon Helsingin vierailun, kun taas Colorado on tahkonnut heikolla menestyksellä kovaan tahtiin. Isäntien tasakerroin 2.00 Unibetilla on erinomainen haku yön kierrokselle.

Ei vielä tiliä? Unibet tarjoaa uusille asiakkaille erinomaisen 100% bonuksen aina 100€ asti. Klikkaa omasi alta.

Jets sai pitkän matkustelun päälle arvokasta lepoa, kun joukkueen alkuviikko on ollut peleistä vapaa. Toiseelle mantereelle ja takaisin lentämisen vaikutuksia ei ole syytä vähätellä, mutta tässä ajassa kyllä hitaampikin kroppa kerkeää jo palautua rasituksista. Kun Avalanche on tahkonnut kovia pelejä lähinnä vieraissa hurjaan tahtiin, isäntien lepoetu on ehdottomasti huomionarvoinen seikka.

Jetsin alkukausi ei ole mennyt odotusten mukaan, mutta siti joukkuee keikkuu mukavissa asemissa. Se kertoo paljon Jetsin tasosta. Kun käyttämättä on vielä paljon resursseja, vain taivas on kauden mittaan rajana. Yksi vähälle käytölle jäänyt resurssi heräsi Helsingissä eloon, kun Patrik Laine takoi neljä maalia Panthersin verkkoon kahdessa matsissa. Paikka Adam Lowryn ja Brandon Tanevin vierellä kolmosketjussa ei ole sitä mitä Tesoman taituri kaudelta haki, mutta trendi on selvästi ylöspäin.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.97
4.30
3.30

Avalanchen vahva alku on odotetusti vaihtunut vaikeampaan menoon. Mikko Rantasen huima alkukausi Nathan MacKinnonin vierellä ykkösketjussa on yksi kauden suuria tarinoita, mutta Coloradon materiaali on kaikkiaan kovin vaatimaton. Alla on ennen tätä iltaa neljä perättäistä tappiota, eikä mikään viittaa putken katkeamiseen Jetsin vieraana. Avalanche voi pyristellä ykkösvitjansa voimalla jonkun aikaa, mutta Jetsin laaja ja syvä joukkue on yksinkertaisesti aivan toista maata.

Jos Jets pääsee edes alkukauden tasolleen, sillä ei ole ottelussa mitään hätää. Panokset laitetaankin isännille, Unibetin tasan kahden kerroin on hieno tarjous.

unibet vedonlyönti


Comments