Veikkausvihje

Wolverhampton saa vieraakseen Chelsean keskiviikon huippupelissä. Wolves ei ole viime aikoina vakuuttanut, mutta paperilla joukkue on edelleen kova. Chelsea on tottakai suosikki otteluun, muttemme ihan vielä unohtaisi myöskään “Susia”. Parasta pelattavaa löytyy maalimääristä, jossa yli 2.5 maalia maksaa 888sportilla takaisin komeasti 1.95-kertaa.

Ei vielä tiliä? 888sport uudisti bonuksensa! Nyt tarjolla on mukava 100%/100€ todella helpolla kierrätyksellä. Klikkaa tili auki alta!

Wolverhamptonin kausi on ollut melkoista vuoristorataa. Heikon alun jälkeen joukkue pääsi aivan loistavaan vireeseen, mutta nyttemmin on taas ollut vaikeaa. Nuno Espirito Santon miehistö tarvitsisi kipeästi paluuta voittojen tielle. Chelseaa vastaan se ei tietenkään ole kovin helppo tehtävä, mutta pieni sauma isännillä on jättiyllätykseen. Kokoonpano joukkueella on edelleen hyvä. Ainoastaan pitkäaikaispotilas Jonny sekä pelikieltoaan sovittava Rúben Neves ovat sivussa.

Isäntien laaja ja laadukas materiaali mahdollistaa sen, että keskiviikkona saatetaan hyvinkin kokeilla hieman uudistettua avauskokoonpanoa. Jotain olisi keksittävä, sillä nyt peli on ollut aikamoista pään hakkaamista seinään. Myös alakerran virheet ovat maksaneet kalliita pisteitä. Hyökkäykseen olisi heittää tarvittaessa useampikin vähemmän pelannut vaihtoehto, joten mielenkiinnolla odotellaan keskiviikon kokoonpanoja.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
speedybet
4.70
3.60
1.83
bethard etusivun logo
4.75
3.60
1.83
veikkausvihjeet bonus betfair ilmaisveto
4.75
3.70
1.83

Chelsealla tarvetta muutoksiin ei ole. Tottenham-nöyryytyksen jälkeen joukkue palasi päiväjärjestykseen toisessa Lontoon paikallisessa Fulhamia vastaan. Eden Hazardin paluu kokoonpanoon tekee Chelseasta vielä entistäkin vaarallisemman hyökkäyssuuntaan. Chelsean vierasottelut ovat olleet varsin runsasmaalisia lähes kerran kerrasta, eikä tälläkään kertaa mikään viittaa muuhun.

Chelsea on nähty markkinoilla selväksi suosikiksi. Jos Wolves saa koneensa käyntiin, sillä on kuitenkin mahdollisuudet yllättää. Joukkue piti jo tällä kaudella Man Cityn tasurissa ja liki riisti pinnan Tottenhamilta kotonaan, joten potentiaalia ryhmässä on valtavasti. Nostetaan kuitenkin peleihin paremman odotusarvon kohde ottelun maalimääristä. Yli 2.5 maalia nähdään selvästi yli kerran kahdesta, joten 888sportin kärkikerroin 1.95 on loistovalinta keskiviikolle.

888sport vedonlyönti bonus 100%


Comments