Veikkausvihje

Äijänsuolla kohtaavat Lukko ja Jukurit. Lukko on päässyt varsin vahvaan vireeseen ja on meidän selkeä pelivalintamme surkeassa jamassa olevaa Jukureita vastaan. LeoVegasin kova kerroin 1.86 nostetaan päivän pankiksi.

Ei vielä tiliä? Mobiilivetojen kuningas LeoVegas tarjoaa mukavan 50€+10€ bonuspaketin. Klikkaa tili auki alta.

Lukko on nostanut pelinsä tasoa huomattavasti sitten alkukauden. Varsinkin oman pään pelaaminen on aivan toisella tolalla, mikä on näkynyt selvästi myös tuloksissa. Joukkue on koko sarjan kuntopuntarin kärkipäässä, josta Pekka Virran nuorehkolle joukkueelle on pakko antaa täydet pisteet. Iso osa on tottakai myös hienoon vireeseen yltyneellä maalivahtikaksikolla Oskari SetänenLassi Lehtinen.

Nuoren joukkueen hyökkääminen on paljolti kahden ensimmäisen ketjun harteilla. Niin kauan kuin Arttu Ilomäen ja Justin Danforthin vitjat tekevät tuhojaan nähdyllä tasolla, hätää ei kuitenkaan ole. Jukureita vastaan myös Tapio Laakson kolmonen ja kumppanit saavat luultavasti enemmän aikaa hyökkäysalueella kuin tähän asti, joten uusia tuloksentekijöitäkin voi hyvällä syyllä odottaa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.86
4.10
3.50
veikkausvihjeet bonus betfair ilmaisveto
1.80
4.33
3.10
speedybet
1.86
4.30
3.40

Jukurit on ollut viime ajat melko vaisu ja varsinkin vieraspelit ovat täyttä tuskaa. Materiaali tiedettiin toki jo ennen kautta kovin köykäiseksi, mutta hyvä alku hieman maskeerasi joukkueen puutteita. Kuin niin usein ennenkin, raskas ja pimeä loppusyksy on kuitenkin paljastanut joukkueen todellisen karvan. Kotona tulosta on vielä tullut kelvollisesti, mutta matkapelit ovat vaikeita.

Joukkueen tärkeimmästä pelaajasta ei ole epäselvyyttä. Maalivahti Sami Rajaniemi on torjunut mikkeliläisille paljon pisteitä. Viisikkopeli on kuitenkin vahvasti vajavaista, mikä avaa tänään liikkuvammalle Lukolle paikan iskeä. Myöskään kaksinkamppailuissa joukkue ei oikein pärjää.

Mielestämme Lukko on tänään kertoimiaan suurempi suosikki. Joukkue on hyvässä lyönnissä ja kotonaan vaikeasti voitettava. Heikko Jukurit lähtee kotiin tyhjin käsin ison osan ajasta, joten LeoVegasin 1.86 kotivoitolle nostetaan pelien rungoksi.

leovegas vedonlyönti bonus


Comments