Veikkausvihje

Old Traffordilla iskevät yhteen Man Utd ja Arsenal. Me nostamme kovasta ohjelmasta huolimatta peleihin Gunnersin, sillä isännät ovat heikossa vireessä ja Jose Mourinholla on lisäksi riesanaan kasapäin loukkaantumisia. Betfairin huippukerroin 3.00 on ehdottomasti kokeilun arvoinen haku keskiviikolle.

Ei vielä tiliä? Legendaarinen vetopörssi tarjoaa myös kiinteitä kertoimia urheiluvetoihin. Uusille asiakkaille tarjolla on myös 100% bonus 100€ asti. Klikkaa omasi alta.

Arsenalin härkäviikot ovat tähän asti sujuneet loistavasti. Eurooppa-liigassa selvä vierasvoitto Vorsklasta tuli vahvasti varamiehisenä ja sarjassa kaatuivat Bournemouth sekä viikonloppuna riemastuttavasti Tottenham 4-2. Sarjassa sijoitus on jo vahvasti neljän parhaan joukossa, mikä antaa varmasti rutkasti lisää motivaatio. Unai Emery onkin saanut miehistönsä alun vaikeuksien jälkeen todella kovaan lentoon ja mielestämme Gunners ei millään voi olla kovin suuri altavastaaja myöskään surkeassa jamassa olevaa Unitedia vastaan.

Vieraspelit ovat sujuneet Arsenalilta tällä kaudella pääosin hyvin. Kokoonpanon puolelta suurin kysymysmerkki on Mesut Özilin tilanne. Saksalainen ei ole parhaissa väleissä Emeryn kanssa, joten penkkikomennus saattaa hyvinkin jatkua. Özilin poissaolo ei ole odotuksista huolimatta näkynyt lainkaan joukkueen iskukyvyssä, pikemminkin päinvastoin. Myös Granit Xhaka on sivussa pelikiellon vuoksi.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
veikkausvihjeet bonus betfair ilmaisveto
2.45
3.60
3.00
bethard etusivun logo
2.45
3.50
2.95
speedybet
2.45
3.45
2.90
2.45
3.60
2.95

ManU:n tilanne on paljon hankalampi. Jose Mourinholla on kädet täynnä töitä miettiessään keskiviikon avausta. Joukkueella oli viikonloppuna Southamptonia vastaan heittää kehiin tasan yksi pelikuntoinen toppari ja varsinkin alakerrassa tilanne näyttää nytkin todella hankalalta. Mourinholla lieneekin kädet ristissä aamusta saakka, jotta edes pari puolikuntoista pelaajaa toipuisi riittävästi avaukseen asti. Myös Paul Pogba tuo jälleen harmaita hiuksia managerille, pelikuntoa olisi mutta sukset ovat täysin ristissä.

ManU on jo käytännössä ulkona mestaruustaistelusta ja jopa top-4 alkaa tuntua utopistiselta. Keskiviikko voi olla yksi naula lisää Mourinhon arkkuun, sillä kovavireinen Arsenal on hankala vastus tähän kohtaan. Vieraiden tasakerroin 3.00 Betfairilta kuuluu peleihin.

betfair vedonlyönti 100% bonus 100€

 


Comments