Veikkausvihje

NHL:n muhkealta kierrokselta nostetaan peleihin Philadelphia Flyers. Ottelu on markkinoilla hinnoiteltu täysin tasan, mutta meidän papereissamme Flyers on väkisinkin suosikki tähän. 888sportin huippukerroin 2.50 on erinomainen valinta yön kierrokselle.

Ei vielä tiliä? 888sport uudisti bonuksensa! Nyt tarjolla on mukava 100%/100€ todella helpolla kierrätyksellä. Klikkaa tili auki alta!

Flyersin kausi ei ole ollut ruusuilla tanssimista. Melko kovin odotuksin kauteen lähtenyt ryhmä löytyy idän kellarikerroksista alle piste per peli saldolla. Heikosta menestyksestä sai maksaa ensimmäisenä GM Ron Hextall, joka vapautettiin tehtävistään kuun vaihteessa. Uuden GM:n Chuck Fletcherin nimittäminen ei toki näy kaukalossa vielä aikoihin, mutta jonkunlainen herätys tämä varmasti joukkueelle on.

Kaukalossa Flyers nähtiin viimeksi lauantaina, jolloin joukkue haki hienon vierasvoiton verivihollinen Pittsburghista. Joukkueella onkin ollut koko alkuviikko aikaa valmistautua tähän otteluun, mistä pitää ehdottomasti antaa isännille plussaa. Paperilla Flyers on edelleen kelpo nippu, jonka tuskin kauden päätteeksi on nykyisillä sijoilla divisioonassaan. Ennen pitkää vieraskiertuetta tästä ottelusta olisi tärkeää saada hyvä tulos, jotta pieni momentum säilyy.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.50
4.00
2.50
speedybet
2.50
4.05
2.50
bethard etusivun logo
2.35
3.75
2.35

Blue Jackets pelasi viimeksi keskiviikkona ja ottelu olikin varsin eriskummallinen. Kotitappio 6-9 Calgarylle 4-1 johdosta oli aikamoinen sulaminen John Tortorellan miehistöltä. Ykkösvahti Sergei Bobrovski tulitettiin vaihtoon ja tänään Flyers yrittää jatkaa siitä mihin Calgary jäi. Isossa kuvassa Columbus ei ole viime aikoina ollut muutenkaan parhaimmillaan ja perustasoltaan se ei mielestämme ole isäntiä edellä.

Tasainen ottelu on tiedossa, mutta kyllä mielestämme Flyers suosikkina iltaan lähtee. Pelaajat haluavat varmasti näyttää parastaan uudelle GM:lle, joten asenteesta ei isäntien touhu ainakaan jää kiinni. Kun markkinat ovat arvioineet ottelun täysin tasaiseksi, peleihin nostetaan 888sportin mahtikerroin 2.50 Flyersille.

888sport vedonlyönti bonus 100%


Comments