Veikkausvihje

Valioliigassa pelataan kauden tähän asti suurin ottelu, kun Manchester City isännöi Liverpoolia. City on ollut viime ajat heikko, kun taas Pool näyttää marssivan vastustamattomasti kohti mestaruutta. Nostetaan vaikeasta vieraskentästä huolimatta tulikuuma Liverpool ideakohteeksi Betfairin kärkikertoimella 3.60.

Ei vielä tiliä Betfairilla? Legendaarinen vetopörssi tarjoaa nyt myös kiinteitä kertoimia. Sekä muhkean 100€ bonuksen alkuun. Klikkaa tili auki alta.

Manchester City on hieman yllättäen menettänyt pahasti otettaan Valioliigassa. Pep Guardiolan miehistö on hävinnyt kolme viidestä viime ottelustaan ja ero sarjakärki Liverpooliin on venähtänyt jo seitsemään pisteeseen. Tappio tänään tietäisi hyvin todennäköisesti mestaruuden uusimisen jäävän haaveeksi. Kaiken lisäksi Guardiolalla on jälleen huolia myös loukkaantumisten kanssa.

Varsinkin keskikentällä Cityn tilanne vaikuttaa haastavalta. Kevin De Bruyne loukkaantui jälleen ja ennestään keskustasta ovat sivussa Fabian Delph sekä Ilkay Gündogan. Fernandinho lienee pakotettu pelaamaan, vaikka tuskin onkaan täydessä kunnossa oman loukkaantumisensa jäljiltä. Myös alakerrassa Cityllä on niin poissaoloja kuin suuria alisuorittaja à la Kyle Walker. Räjähtävää Liverpoolia vastaan tilanne on kaukana optimista.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
veikkausvihjeet bonus betfair ilmaisveto
2.10
3.80
3.60
bethard etusivun logo
2.05
3.85
3.55
2.10
3.85
3.50
2.11
3.85
3.50
2.10
3.85
3.50
speedybet
2.05
3.75
3.45

Pool on voittanut yhdeksän ottelua putkeen ja noussut selväksi mestarisuosikiksi. Joukkue on ainoana vielä tappiotta Valioliigassa, eikä tuohon tilastoon saatane muutosta tänäänkään. Jürgen Klopp on vaihdellut menestyksellä ryhmitystään kauden aikana, mutta tähän massiiviseen otteluun lähdettäneen tutulla 4-3-3 muodostelmalla. Uskomattomassa vireessä oleva hyökkäyslinja Mo SalahRoberto FirminoSadio Mané tekee tällä hetkellä tuhojaan siihen malliin, että Cityn hieman repaleisella kokoonpanolla tulee olemaan kiireinen iltapuhde.

Pool on myös puolustuksellisesti isäntiään edellä ja pääsee otteluun vuorokauden pidemmällä lepoajalla, mikä kiireisessä vuodenvaihteen ohjelmassa on etu. Kaikkiaan pidämme Liverpoolia lähes tasavertaisena haastajana tänään Cityn vahvasta kotiedusta huolimatta. Pool on jo pitkään viihtynyt oikein hyvin Cityä vastaan, eikä vierasvoitto tänäänkään olisi iso yllätys. Betfairin kärkikerroin 3.60 kattaa riskin komeasti.

betfair vedonlyönti 100% bonus 100€


Comments