Veikkausvihje

NHL:n prime time tarjoilee loistavan pelikohteen. Minnesota Wild on meidän selkeä peli-ideamme. Ei Wild mitenkään erityisen vakuuttava ole ollut, mutta umpisurkea Senators antaa joukkueelle täydellisen sauman jatkaa Kanadan visiittiään selvällä voitolla. Wild -1.5 on erinomainen pelikohde SpeedyBetin kovalla kertoimella 2.48.

Ei vielä tiliä? SpeedyBet tarjoaa maailman helpointa vedonlyöntiä huippukertoimilla, ennen matsia tai livenä. Pelaamaan pääset alta.

Minnesota Wild aloitti tärkeän vieraskiertueensa mainiosti, kun ensimmäisessä ottelussa kaatui Toronto Maple Leafs. Wildin olisi rakennettava pitempi voittoputki, jotta pudotuspelipaikka pysy omissa käsissä ja vastus onkin avauspelin jälkeen erittäin sopiva. Senators ja Canadiens tarjoavat oivallisen mahdollisuuden kartuttaa pistepussia lisää. Joukkueella on ollut pahoja vaikeuksia tehojensa kanssa, mutta Torontoa vastaan hanat aukesivat jälleen mukavasti.

Wildille iso etu lähitulevaisuudessa on, että joukkue on pitkästä aikaa lähes täysin terve. Ainoastaan kiekollinen pakki Matt Dumba jatkaa sivussa, mikä on tietysti menetys mutta Wildin vahva alakerta kyllä tämän kestää. Senatorsia vastaan Wildille riittää perusesitys voittoon. Kun vielä vieraiden maalivahti Devan Dubnyk on jälleen löytämässä huippuvirettään, vaaka kallistuu kovin selvästi Wildin suuntaan.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
3.45
4.00
1.94
3.35
4.20
1.97

Senators on surkeassa jamassa. Kuusi perättäistä tappiota kertoo karua kieltään joukkueen vireestä. Kaikista pahinta on, että kaikki nuo tappiot ovat niin silmämääräisesti kuin tilastojenkin valossa olleet täysin ansaittuja. Kun vielä ykkösvahti Craig Anderson kärsii aivotärähdyksestä, Senatorsin tunnelissa ei lähitulevaisuudessa juuri valoa näy. Suurin ongelma on juuri heppoinen puolustuspelaaminen. Senatorsia vastaan lauotaan sarjasta ylivoimaisesti eniten, joten niin ikään sarjan rumin päästettyjen maalien tilasto on luonnollista jatkumoa.

Wildin leirissä tunnelmat ovat varmasti korkealla Toronto-voiton jälkeen. Nyt vastus on selvästi helpompi, joten katseet kääntyvät väistämättä vieraiden kertoimiin. Isompikaan repeäminen ei yllättäisi, joten nostetaan vihjeeksi vähintään kahden maalin vierasvoitto SpeedyBetin mainiolla kertoimella 2.48.

speedybet vedonlyönti


Comments