Veikkausvihje

Päivän ykkösottelu KHL:ssä on tottakai Jokerien ja SKA:n yhteenotto Helsingissä. Massiivisen matsin parhaat kertoimet löytyvät vieraiden puolelta, Expektin 2.00 SKA:lle on ohittamaton tarjous.

Ei vielä tiliä? Expekt tarjoaa uusille asiakkaille maukkaan bonuksen 100€ asti. Klikkaa omasi talteen alta.

Helsingissä on sunnuntaina odotettavissa hieno kamppailu. Molemmat joukkueet ovat kovassa lyönnissä ja nämä ottelut ovat perinteisesti sytyttäneet molemmat osapuolet parhaimpaansa. Jokerit voitti joulun alla toisen jättiläisen TsSKAN:n kotonaan ja nyt samaa temppua yritetään Pietarin jättiläistä vastaan. Haaste on kuitenkin äärimmäisen kova.

SKA on voittanut neljä edellistä otteluaan ja jatkaa vieraskiertuettaan erinomaisessa iskussa. Joukkueet ovat kohdanneet aiemmin tällä kaudella kahdesti ja pietarilaiset ovat molemmilla kerroilla ottaneet voiton, toinen tuli tosin vastan jatkoajan jälkeen. SKA on ollut varsinkin puolustussuuntaan aivan erinomaisessa iskussa, neljään edelliseen otteluun on omiin mennyt vain viisi maalia. Tehopakki Patrik Hersleyn poissaolo näkyy jonkin verran vieraiden kiekollisessa pelissä, mutta isossa kuvassa SKA vaikuttaa erittäin hyvältä kokonaisuudelta edelleen.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
3.15
4.40
2.00
3.25
4.30
1.92
speedybet
3.35
4.35
1.90
3.25
4.30
1.92
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
3.20
4.25
1.92
3.25
4.30
1.92

Jokerit on voittanut kolme edellistä otteluaan ja myös isäntien pelaaminen on tällä hetkellä ihan kelpo tasolla. Otteet ovat hieman ailahdelleet, mutta se ei tietysti ole tiiviissä tahdissa pelattavan vuodenvaihteen aikana mikään yllätys. Myös kokoonpanon suhteen tilanne on helpottunut, kun sairastupa on tyhjentynyt vuodenvaihteen molemmin puolin. Kapteeni Peter Reginin loukkaantuminen oli kuitenkin uusi isku vasten kasvoja.

SKA on luonnollisesti joukkueista laadukkaampi. Pitkä vieraskiertue ei ole se otollisin lähtökohta vieraille, mutta eiköhän ottelu Jokereita vastaan sytytä kaikki pelaajat automaattisesti parhaimpaansa. Pidämme vieraita hieman yli 50% suosikkeina vieraskaukalosta huolimatta, joten Expektin tasakerroin 2.00 on hyvä pelivalinta alkuillan jännäriin.

expekt vedonlyönti bonus 100€


Comments