Veikkausvihje

NFL:n viimeisessä Wild Card -ottelussa Chicagossa Bears isännöi Philadelphia Eaglesia. Bears on molemmin puolin palloa edellä, joten vain ihme pelastaa hallitsevan mestarin Eaglesin kauden. Bears -6 mahtava pelikohde Unibetin tykkikertoimella 1.91.

Ei vielä tiliä? Unibet tuplaa ensimmäisen talletuksesi 100€ asti. Klikkaa etusi talteen alta.

NFL:n Villi kortti -kierroksen parasta pelivalinta löytyy viimeisestä ottelusta. Viime kauden yllätysmestari Philadelphia Eagles joutuu tässä turhan kovaan paikkaan hyvästä runkosarjan lopetuksestaan huolimatta. Super Bowlia viime talvena juhlinut pelinrakentaja Nick Foles näytti jälleen magiaansa ja johdatti Eaglesin kolmeen perättäiseen voittoon, millä irtosi myös paikka pudotuspeleissä. Nyt vastaan asettuva Bearsin puolustus tarjoaa kuitenkin huomattavasti aiempaa kovemman haasteen.

Bears on ollut kuuma jo pitempään. Joukkue on voittanut huimat yhdeksän edellisistä kymmenestä ottelustaan. Joukkue on päästänyt sarjan selvästi vähiten pisteitä ja Bears elääkin vahvasti sarjan kenties parhaan puolustuksensa kautta. Bearsin hyökkääminen on pienoinen kysymysmerkki, mutta ykköspelinrakentaja Mitchell Trubiskyn paluun myötä myös se osasto on näyttänyt aivan riittävältä. Trubisky itse ei ole näyttänyt loukkaantumisensa jälkeen aivan yhtä liikkuvalta kuin ennen, mutta Bearsin onneksi hyökkäyksestä löytyy muitakin aseita.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.38
-
3.05
veikkausvihjeet bonus betfair ilmaisveto
1.36
-
3.40
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
1.36
-
3.15
1.38
-
3.30
bethard etusivun logo
1.38
-
3.30
speedybet
1.36
-
3.25

Bearsin puolustus on sarjan ehdotonta eliittiä:

Eagles oli viime kauden suurin yllätys, mutta nyt samanlaiseen marssiin on vaikea uskoa. Vuosi sitten joukkue yllätti lähinnä kotiotteluissaan kun nyt tarjolla on mahdollisimman hankala vierasmatsi Soldier Fieldilla. Bearsin hyökkäyksen yllä on pieniä kysymysmerkkejä, mutta jos isännät saavat pelin rullaamaan edes kohtuullisella teholla, eron pitäisi revetä suureksi. Bearsin puolustus on niin huippukova, että kovin paljon pisteitä se tuskin tulee tänäänkään päästämään.

Nostetaan peleihin Bearsin kuuden pinnan miinustasoitus. Vaikka ottelusta tuskin mitään ilotulitusta tulee, kaikki alle touchdownin suuruiset tasoitukset ovat selvästi pelikelpoisia. Parhaan kertoimen kohteelle tarjoaa Unibet.

unibet vedonlyönti


Comments