Veikkausvihje

NHL tarjoaa vuorokauden vaihteeseen todellisen herkkupalan. Winnipeg Jets isännöi Dallas Starsia ottelussa, jossa on vahva suomalaisedustus. Stars on yllätysvalmis ja voittavassa vireessä, joten vieraiden ottelun lopullisesta voitosta Mobilebetilla tarjolla oleva huippukerroin 2.30 nostetaan ehdottomasti huippumatsin peleihin mukaan.

Ei vielä tiliä? Mobilebet tarjoaa markkinoiden parhaat tervetuliaistarjoukset uusille asiakkaille, saat jopa 300% bonuksen ensimmäiselle talletuksellesi. Klikkaa omasi talteen alta.

Dallas Stars on ollut erinomaisessa vireessä viime ajat ja lähteekin hyvällä mielellä tien päälle. Joukkue on vankasti pudotuspeliviivan päällä ja voittanut lukuisia tiukkoja matseja viime aikoina. Tulokasvalmentaja Jim Montgomeryn nuori ja lahjakas joukkue onkin vastannut huutoon mainiosti. Nyt tärkein tehtävä on pitää jalat maan pinnalla, aiemmin kaudella hyviä otteita on turhan usein seurannut pieni mukavoituminen.

Stars lähtee varsin tasaisista asemista divisioonan sisäiseen otteluun Winnipeg Jetsiä vastaan. Jets on hävinnyt neljästä edellisestä matsista kolme, eikä kausi isossa kuvassakaan ole mennyt aivan niin kuin kenties suurimmalta mestarisuosikilta odotettiin. Toki vahva nippu ottaa pisteitä heikommillakin esityksillä ja viimeistään pudotuspelien alkaessa Jets lienee jälleen yksi kovimmista kandidaateista kannujahtiin

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.06
4.10
3.10
2.00
4.15
3.30
2.06
4.10
3.10
bethard etusivun logo
2.05
4.10
3.10

Yksi Jetsin suurimmista pettymyksistä on ollut Patrik Laine. Toisen kauden laituri väläytteli marraskuussa, mutta kokonaisvaltainen pelaaminen on ollut erittäin vaisua eikä verkkokaan ole heilunut ihan odotetusti. Kun vielä Nikolaj Ehlers loukkaantui Penguinsia vastaan ja on sivussa pitkälle helmikuulle, Jetsin hyökkäyksessä on yhtäkkiä varsin paljon kysymysmerkkejä.  Starsin suomalaispuolustajat Esa Lindell ja Miro Heiskanen saattavatkin päästä normaalia Jets-vääntöä helpommalla tässä ottelussa. Vieraiden suomalaisosastoa täydentää myös nelosketjun sentteri Roope Hintz.

Stars on kovassa vireessä ja omaa saumat ottelun voittoon myös Jetsiä vastaan. Jets on vanhasta muistista nostettu hieman liian suureksi suosikiksi, joten Mobilebetin 2.30 Starsin moneyline-vedolle on vahvaa valuuttaa.

mobilebet tarjous bonus vedonlyönti


Comments