Veikkausvihje

CHL:n jälkimmäisessä välierässä kohtaavat Red Bullin sponsorijoukkueet Münchenistä ja Salzburgista. Lähes paikallisottelun hengessä pelattava pari on etukäteen erittäin tasainen ja vähämaalinen. Avausosaan paras peli-idea on ottelun alle 5.5 maalia Mobilebetin hyvällä kertoimella 1.77.

Ei vielä tiliä? Mobilebet tarjoaa markkinoiden parhaat tervetuliaistarjoukset uusille asiakkaille, saat jopa 300% bonuksen ensimmäiselle talletuksellesi. Klikkaa omasi talteen alta.

“Red Bull Derby” on kerännyt valtavasti huomiota jo pitkään ennen varsinaista ottelua. Moista saman sponsorin joukkueiden kohtaamista ei ole ennen vastaan tullut, mikä on ollut omiaan lisäämään mielenkiintoa ottelua kohtaan. Isolla rahalla kasatut joukkueet tekivät samalla historiaa, sillä niin Saksan kuin Itävallankaan pääsarjoista ei ole ennen joukkueita CHL:n välierissä asti nähty.

Urheilullisesti tiedossa on hyvin tasainen ja tiivis ottelupari. Red Bull Salzburg suoriutui alkulohkossaan paremmin ja suomalaisittain tuoreessa muistissa on joukkueen uroteot Kärppiä vastaan edellisellä kierroksella. Etukäteen ajateltuna itävaltalaisilla onkin pieni etu puolellaan. Toisaalta München näytti edelliskierroksella vahvaa Malmöä vastaan, että saksalaisiakaan ei todellakaan ole syytä aliarvioida.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.71
4.40
3.65
bethard etusivun logo
1.69
4.65
3.65
1.71
4.40
3.65
speedybet
1.68
4.65
3.65

Salzburgin ehdoton etu otteluparissa on sen umpitiivis puolustaminen. Joukkueessa ei ole kilpailun suurimpia tähtiä, mutta joukkue pitää oman maalinsa puhtaana siihen malliin ettei maalitykkejä montaa tarvitakaan. Joukkue on päästänyt vain reilut kaksi maalia per ottelu omiin, mikä on takuuvarma resepti menestykseen. Toisaalta tehtyjä maalejakin on keskimäärin kolme, mikä on kärkiseuroista selvästi heikoin lukema.

München on niin ikään varsin vähämaalinen joukkue. Avausosasta voikin hyvällä syyllä odottaa erittäin varovaista asemien hakua. Saksalaisten olisi tärkeää saada kotiottelustaan jonkinmoinen positiivinen tulos, mutta kuten se jo Malmöä vastaan näytti, puolustus edellä lähdetään jokaiseen peliin myös kotona. Ottelun maalimäärissä linjat on vedetty suoraan runkosarjasta, mikä on mielestämme väärin. Ottelun valtavat panokset pudottavat jo ennestään matalaa maaliodottamaa selvästi. Peleihin siis Mobilebetin hieno kerroin 1.77 alle 5.5 maalille.

mobilebet tarjous bonus vedonlyönti


Comments