Veikkausvihje

Suomi kohtaa Qatarin leirin ensimmäisessä ottelussa Ruotsin. Huuhkajat ovat liikkeellä ihan hyvällä miehistöllä ja Ruotsilla on useampiakin viime hetken poisjääntejä, joten lähtökohdat ovat mielestämme selvästi kertoimia tasaisemmat. Ruotsi on pieni suosikki, mutta Suomen jättikerroin 4.85 888sportilla aina arvaamattomaan harjoitusotteluun aivan erinomainen yllätyshaku.

Ei vielä tiliä? 888sport uudisti bonuksensa! Nyt tarjolla on mukava 100%/100€ todella helpolla kierrätyksellä. Klikkaa tili auki alta!

Huuhkajat pääsi leireilemään Qatariin varsin hyvällä kokoonpanolla. Kesken eurooppalaisen sarjakauden pidetty leiri on aina pienimuotoinen arvoitus, mutta nyt mukana on iso osa myös Huuhkajien kokeneesta kaartista. Viimeisenä joukkueeseen liittyi Glasgow Rangersiin esisopimuksen tehnyt Glen Kamara. Markku Kanervalla onkin otollinen tehtävä, sillä molempiin leirin otteluihin on valittavissa kokemusta ja laatua. Myös ensikertalaisia joukkueesta löytyy ja esimerkiksi Robert Ivanov saa näin hienon palkinnon mahtavasta kaudestaan Veikkausliigassa.

Ruotsin joukkue on koottu pääosin kotimaan pääsarjasta. Janne Anderssonin miehistössä on lisäksi pelaajia Tanskan sarjasta. Joukkue on ihan peruslaadukas, mutta mitenkään erityisen vahva se ei ole. Kokoonpanoa rasittavat myös viime hetkien poisjäännit. Hyökkääjä Alexander Isakin lähtö takaisin Dortmundiin rasittaa joukkueen yläkertaa, kuten myös Kerim Mrabtin poisjäänti seurasiirron vuoksi. AIK:n Kristoffer Olsson jäi niin ikään sivuun seurasiirron takia kuten myös Bröndbyn Johan Larsson.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.78
3.55
4.85
speedybet
1.74
3.55
4.75

Huuhkajat on hyvässä liidossa ja omaa saumat myös tässä ottelussa. Ruotsilla ei ole mitenkään ylivertainen joukkue jalkeilla, joten Suomen jättikertoimet ihmetyttävät. Erot joukkueiden välillä ovat melko pieniä ja puolueeton kenttä sama molemmille. Suomi on lisäksi saanut kasaan selvästi normaalia talvileiriä kovemman ryhmän, joten Ruotsi ja Viro ovat oikein sopivia vastuksia. Nostetaan siis peleihin jo varhain Huuhkajien voitto.

Parhaan kertoimen tarjoaa 888sport, 4.85 on sen luokan tarjous jota ei ole syytä jättää käyttämättä. Ottelua kohti mentäessä Suomen kertoimet tuskin ainakaan tulevat nousemaan, kun avauskokoonpanot julkaistaan.

888sport vedonlyönti bonus 100%


Comments