Veikkausvihje

Yön NHL-kierrokselta nostetaan peleihin Toronto Maple Leafs. Joukkue palasi parin tappion jälkeen voittojen tielle Canucksia vastaan ja nyt iso ottelu Predatorsia vastaan sytyttää varmasti entisestään. Hieman yli 50% kotisuosikille LeoVegasin huippukerroin 2.05 kelpaa mainiosti pelikupongille mukaan.

Ei vielä tiliä? LeoVegas on mobiilivedonlyönnin kruunattu kuningas. Alkuun pääset mukavasti 50€+10€ bonuksella, klikkasi omasi talteen alta.

Toronto Maple Leafsille kaksi perättäistä tappiota tuntuu olevan tämän kauden maksimi. Huippujoukkue on osoittanut tasoaan nousemalla parin ohipelin jälkeen aina huipputasolle ja sama toistui tälläkin kertaa. Vancouver Canucks oli lauantaina täysi vastaantulija ja nyt sama vire halutaan taatusti siirtää kotiyleisön eteen. Mike Babcockilla on käytettävissään niin laaja ja laadukas materiaali, että suurempaa ongelmaa pidemmän voittoputken rakentamisessa tuskin tälläkään kertaa tulee.

Maple Leafsin ainoa huolenaihe liittyy maalivahtitilanteeseen. Ykkösvahti Frederik Andersenin toipuminen vammastaan on edennyt hyvin, mutta ainakaan vielä tässä ottelussa juuttia ei maalilla nähdä. Kolmosvahti Michael Hutchinson näytti kuitenkin kahdessa startissaan olevansa mitat täyttävä korvaaja ja nollapeli Canucksia vastaan antaa varmasti rutkasti itseluottamusta. Markkinoilla maalivahtitilanteeseen on reagoitu, mutta me emme lähtisi kovin vahvasti arviota muuttamaan tässä tilanteessa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.05
4.00
3.15
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
2.00
4.00
3.00
2.00
4.20
3.20

Predators on hieman parantanut pahimmasta alhostaan, mutta edelleen meno on kovin tukkoista. Vieraskiertueen kaksi ensimmäistä ottelua sujuivat vaihtelevasti, joskin Montrealia vastaan joukkue oli jo parempi kuin karmeassa Detroit-tappiossa. Predators on hienon alkukauden jälkeen menettänyt otettaan pahasti, johon loukkaantumisillakin on oma vaikutuksensa. Nyt kokoonpano alkaa olla jälleen melko hyvin kasassa, mutta ainakaan vielä otteissa ei ole näkynyt vastaavaa petrausta. Vieraspeli Torontossa on lisäksi erittäin vaikea paikka nostaa tasoaan.

Toronton tivoli jauhaa tällä hetkellä sillä tasolla, että Predators tulee olemaan vaikeuksissa. Kahden huippujoukkueen vauhdikas näytös on potentiaalisesti erittäin viihdyttävä ottelu, jossa laajemman materiaalin Toronto ottaa voiton isolla prosentilla. LeoVegasin huippukerroin 2.05 Leafsille kelpaa hyvin peleihin.

leovegas vedonlyönti bonus


Comments