Veikkausvihje

Wolverhampton ja Liverpool päättävät FA Cupin kolmannen kierroksen. Molemmat joukkueet tekevät sen vahvasti kierrätetyllä kokoonpanolla ja varsinkin vieraiden iskukyky on selvästi normaalia matalampi. Myös maalimäärissä jäätäneen mataliin lukemiin, joten Betfairin kova kerroin 2.00 alle 2.5 maalille kelpaa hyvin maanantain peleihin mukaan.

Ei vielä tiliä Betfairilla? Legendaarinen vetopörssi tarjoaa nyt myös kiinteitä kertoimia. Sekä muhkean 100€ bonuksen alkuun. Klikkaa tili auki alta.

FA Cupin kolmas kierros päätetään tässä kohdin harvinaisella Valioliigan seurojen kohtaamisella. Molemmat suurista seuroista olisivat varmasti kelpuuttaneet mielummin jonkun hieman köykäisemmän vastuksen, varsinkin kun käsillä on vuoden kiihkein otteluruuhka. Kaikesta huolimatta molempien on käytännössä pakko lähteä vahvasti kierrätetyllä miehistöllä otteluun, vaikka isojen panosten pelistä puhutaankin.

Wolves on värikkäistä otteistaan huolimatta sementoinut paikkansa Valioliigassa ylemmällä puoliskolla, mikä on nousijajoukkueelle aina vahva suoritus. FA Cupissa tuli viime kaudella lähtö juuri tällä kolmannella kierroksella ja sama uhkaa nytkin. Nuno Espirito Santo kierrättää tähän jonkun verran, mutta toisaalta isännät saavat myös luonnollista rotaatiota kun Romain Saiss ja Diogo Jota ovat jälleen pelikunnossa. Wolves on hväinnyt kaksi edellistä kotisarjapeliään numeroin 2-0, toinen juuri Liverpoolia vastaan, joten isäntien iskukyky on ollut viime ajat vähintäänkin kateissa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
veikkausvihjeet bonus betfair ilmaisveto
4.33
3.90
1.85
4.10
3.90
1.85
bethard etusivun logo
4.05
3.75
1.83
4.33
3.90
1.85
speedybet
4.10
3.70
1.83

Myös Pool lähtenee leikkiin selvästi normaalia vaatimattomammalla kokoonpanolla, erityisesti hyökkäysuuntaan. Kärjen superkolmikosta ainakin kaksi huilannee tämän ottelun, mikä laskee automaattisesti vieraiden maaliodotusta huomattavasti. Alakerrassa Jürgen Kloppilla sen sijaan ei välttämättä ole muuta vaihtoehtoa kuin peluuttaa ykköshevosiaan topparipari Virgil van Dijkia ja Dejan Lovrenia. Liverpool on puolustanut viime ajat loistavasti ja tänäänkin Wolvesin maali tulee olemaan valtavan työn takana.

Liverpool on niukka suosikki, tältä osin kertoimet ovat markkinoilla täysin hallussa. Maalimäärissä sen sijaan on tarjolla hieno kohde. Vahvasti varamiehinen Pool ei ole hyökkäyssuuntaan läheskään “normaalin” veroinen uhka, joten korkean panosten pelissä katseet kääntyvät mataliin maalilukuihin. Alle 2.5 maalia nostetaan vihjeeksi Betfairin huippukertoimella 2.00.

betfair vedonlyönti 100% bonus 100€


Comments