Veikkausvihje

Sarjakärki Kärpät iskee valmentajaa vaihtaneen KooKoo:n kimppuun Raksilassa keskiviikkona. Juuri tämän isommaksi ei tämän hetken tasoero Liigassa repeä ja Kärppien kotivoitot ovatkin houkuttelevia pelivalintoja. Unibetin kärkitarjous 1.73 vaihtoehdolle Kärpät -1.5 kattaa riskin ja jättää pitkässä juoksussa vielä voitakin leivälle.

Ei vielä tiliä? Unibet tuplaa ensimmäisen talletuksesi 100€ asti. Klikkaa etusi talteen alta.

Kärpät hävisi yllättäen lauantaina kotonaan Jukureille ja haluaa varmasti palata takaisin voittojen tielle välittömästi. Paljon helpompaa vastusta se ei voisi tähän otteluun toivoa, sillä kurjassa vireessä oleva KooKoo ei tällä hetkellä juuri liigajoukkuetta muistuta. Kaiken kukkuraksi päävalmentaja Tuomas Tuokkola sai hieman yllättäenkin lähteä vierasjoukkueen peräsimestä alkuviikosta.

Lauantain Jukurit-tappio oli kahden päivän sisään jo toinen tappiollinen ottelu Kärpille. Moista ei tämän kauden aikana ole juuri Oulussa nähty, mutta ei Kärpillä silti mitään hätää ole. Pari osittaista ohipeliä tiukassa rupeamassa ei ole erityisen huolestuttavaa, varsinkin kun peli-ilme oli kaikesta huolimatta edelleen ihan kelvollinen. Nuorten maailmanmestarikaksikkoa Rasmus KupariAleksi Heponiemi ei vielä KooKoo:ta vastaan nähdä isäntien kokoonpanossa, mikä kaventaa hieman Kärppien hyökkäyspäätä.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
1.38
5.50
5.50
1.41
5.40
5.80
veikkausvihjeet bonus betfair ilmaisveto
1.36
5.00
5.00
1.41
5.40
5.80
1.40
6.00
6.00

KooKoo teki hieman erikoisen ratkaisun näyttäessään ovea Tuokkolalle. Tähän kevääseen muutenkin loppuva sopimus olisi ollut joukkueelle helppo ratkaisu, nyt kausi viedään läpi erittäin kyseenalaisella valmennustiimillä. Päävastuun kantaa jatkossa Mikko Heiskanen. KooKoo:n suurimmat ongelmat ovat ihan muualla kuin penkin takana, vaisu joukkue ja kauden mittaan kovasti koetellut loukkaantumissuma eivät ole antaneet realistista mahdollisuutta taistella tavoitteena olleesta pudotuspelipaikasta.

Kärpät on valovuoden edellä KooKoo:ta, varsinkin kun vierailla on edelleen murheita sairastupalaistensa kanssa. Kärpillä on myös taatusti näyttöhaluja valtavasti, sillä kahteen perättäiseen tappioon ei ole Oulussa totuttu. Reilu kotivoitto on lähellä ja paras pelivalinta Unibetin kärkikerroin 1.73 lähes kaksi kertaa kolmesta osuvalle Kärppien vähintään kahden maalin voitolle.

unibet vedonlyönti


Comments