Veikkausvihje

Tulikuuman Pittsburghin Penguinsin voittoputki tuli päätökseensä sunnuntaina, mutta nyt on oivallinen tilaisuus avata uusi putki Florida Panthersin kustannuksella. Tasoero on valtava ja Penguinsin -1.5 kertoimella 2.38 Bethardilta ehdottomasti kokeilun arvoinen veto otteluun.

Ei vielä tiliä? Bethard tarjoaa hyvien kertoimien lisäksi uusille asiakkaille mukavan bonuksen 50€ asti. Nappaa omasi talteen alta.

Penguins hävisi yllättäen Chicagolle sunnuntaina. Sitä ennen joukkue olikin murskannut vastuksensa edestä ja takaa edelliset reilut pari viikkoa, joten ehkä pieni palautus maan pinnalle olikin tarpeen. Pens on noussut taistelemaan Metropolitan divisioonan voitosta ja päässyt pelillisestikin sille tasolle, mitä vahvalta joukkueelta ennen kautta odotettiin.

Erityisen ilahduttavaa Penguinsin kannalta on tehojen löytyminen pitkin kokoonpanoa. Sidney Crosbyn ja Jevgeni Malkinin vitjat ovat tottakai edelleen joukkueen tärkeimmät syömähampaat, mutta viime ajat myös kaksi alempaa ketjua ovat löytäneet erinomaisen vireen. Kun samalla puolustusvelvoitteet on hoidettu erinomaisesti, Penguinsia on ollut viime ajat lähes mahdoton voittaa. Osansa on myös tervehtyneellä kokoonpanolla, enää ainoastaan puolustaja Justin Schulz on sivussa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.82
4.20
3.80
bethard etusivun logo
1.83
4.30
3.70
1.82
4.20
3.80
1.87
4.40
3.50

Florida Panthers tarvitsisi kipeästi pisteitä, mutta mitään kestävämpää se ei ole pystynyt rakentamaan sitten loppusyksyn. Joukkue aloittaa tästä ottelusta vieraskiertueen, josta ei mitään ole tulossa ilmaiseksi, joten pudotuspelipaikka alkaa lopullisesti karata käsistä. Panthers tekee edelleen valtavan määrän isoja virheitä joka ottelussa, mikä vesittää useimpina iltoina toiveet voitosta muuten kelpo esityksistä huolimatta.

Nykyvireisen Penguinsin kaataminen on jo valmiiksi erittäin vaikeaa kenelle tahansa, mutta Floridan heikko tuloskunto tekee tehtävästä lähes mahdottoman. Penguins on kaikessa edellä, eikä reilumpikaan kotivoitto yllättäisi. Nostetaan vihjeeksi Bethardin mahtikerroin 2.38 isäntien vähintään kahden maalin voitolle.

bethard vedonlyönti bonus


Comments