Veikkausvihje

Girona isännöi Atletico Madridia Copa del Reyn avausosassa. Vieraat on asetettu aivan liian suureksi suosikiksi, ennakkoon erittäin matalamaalisen ottelun paras pelivalinta löytyy lähes kerran kolmesta osuvasta rististä. Mr Greenin kärkitarjous 3.40 kannattaa ottaa talteen vähintään jännärivedoksi.

Ei vielä tiliä Mr Greenillä? Herrasmiesvälittäjä tarjoaa yhden markkinoiden parhaista bonuksista uusille asiakkaille, voittojen tuplauksen jopa 200€ asti! Klikkaa edut talteen alta.

Atletico Madrid on selvä suosikki menemään jatkoon tästä Copa del Reyn otteluparista, mutta joukkueen menestysmahdollisuuksia avausosassa on markkinoilla yliarvostettu dramaattisesti. Girona on niin ikään vahva joukkue, joka on pelannut hienon kauden myös La Ligassa. Erityisesti kotoaan Girona pystyy kiusaamaan myös sarjan jättejä ja kun Atletin ensisijainen tavoite on siirtää ratkaisu kotikentälleen, tiedossa on suurella todennäköisyydellä kahden erinomaisen puolustuksen dominoima varovainen näytös.

Atletico Madrid ei ole täysin pystynyt hyödyntämään Barcelonan vaikeuksia sarjassa. Esimerkiksi edellispelin tasuri Sevillaa vastaan oli hyvä näyte Diego Simeonen miehistön ongelmista juuri nyt. Näennäisestä hallinnasta huolimatta otteluita ei pystytä voittamaan siihen tahtiin, mitä pokaalien voittaminen vaatisi. Tässä ottelussa vierasmaali olisi suuri voitto Atletille, toisaalta taas Gironan ensisijainen tavoite on estää juuri tuo tapahtuma.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
5.60
3.40
1.70
bethard etusivun logo
5.35
3.35
1.74
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
5.50
3.30
1.73

Girona on aina viihtynyt hyvin Atletia vastaan. Joukkueet ovat pelanneet keskenään pelkkiä tasureita ja kotietu on tänäänkin isossa roolissa. Girona ei kuitenkaan ole kovin tulivoimainen joukkue, joten vahvaa vierailijaa vastaan maalinteon kanssa voi tulla ongelmia. Toisaalta se on tälläkin kaudella nollannut Atletin tulivoimaisen hyökkäyksen ja ylipäänsä puolustanut otteluissaan erinomaisesti, joten helppoa ei tule olemaan vieraillakaan.

Erittäin matalamaaliseen otteluun paras pelivalinta löytyy harvinaisesti suorasta tasapelistä. Tasuri kelpaa molemmillekin ja matala maaliodottama lisää maistuvuutta huomattavasti. Mr Greenin kärkikerroin 3.40 kelpaa mainiosti keskiviikon peleihin.

mr green vedonlyönti bonus


Comments