Veikkausvihje

Espanjan cup, Copa del Rey, tarjoaa hyvän ideakohteen torstain myöhäisiltaan. Kovassa vireessä oleva Barcelona matkustaa Levanten vieraaksi otteluparin avausosaan. Tähtiään lepuuttava Barca on edelleen suuri suosikki, mutta kovin montaa maalia ottelussa tuskin nähdään. Nostetaan vihjeeksi alle 3 maalia 888sportin huippukertoimella 2.38.

Ei vielä tiliä? 888sport uudisti bonuksensa! Nyt tarjolla on mukava 100%/100€ todella helpolla kierrätyksellä. Klikkaa tili auki alta!

Barcelona on ollut viime ajat kovassa vireessä, edellinen tappio kaikki kilpailut huomioiden on marraskuulta. Copa del Rey on tärkeysjärjestyksessä kuitenkin kaukana La Ligan ja Mestarien liigan takana, joten Ernesto Valverde lepuuttanee isoa osaa tähtikatraastaan huippuvireisen Leo Messin johdolla. Tokihan Barca edelleen hyvän joukkueen saa jalkeille, mutta ei se läheskään niin tulivoimainen ja laadukas nippu tänään ole kuin “normaalioloissa”.

Cupin avausosa on Levantelle paljon vieraitaan isompi ottelu. La Ligan keskikastissa viihtyvä joukkue ei ole viime aikoina täysin vakuuttanut ja kotonakin on ollut vaikeaa. Tämä ottelu sytyttää kuitenkin taatusti jokaisen pelaajan parhaimpaansa, kun vastaan tulee toinen maan jättiläisistä. Valenciassa onkin taatusti tupa täynnä ja “Sammakoilla” hyvä sauma ainakin kiusata Barcelonaa pitkään.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
5.50
4.70
1.52
veikkausvihjeet bonus betfair ilmaisveto
6.00
5.00
1.50
5.50
4.70
1.52
bethard etusivun logo
5.65
4.65
1.49
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
5.50
4.50
1.48

Levante on ensimmäinen “oikea” vastus Barcelonalle tämän vuoden cupissa. Ei olisi mikään jättiluokan yllätys, jos myös Blaugranan neljän ottelun vierasvoittoputki tulisi samalla päätökseen. Barcalle riittää mainiosti esimerkiksi pienimaalinen tasuri, jatkopaikka varmistetaan sitten kotikentällä. Edellisiin cup-tuloksiin ei tässä kohdin ole syytä isommin tuijotella, esimerkiksi edelliskierroksen maalijuhlat Leonesaa vastaan olivat vääjäämätön lopputulos tasoerosta johtuen.

Emme yllättyisi tasaisesta ja vähämaalisesta ottelusta. Varamiehinen Barca tuskin montaa iskee ja Levantelle yksikin maali olisi iso saavutus. Kolme maalia on rajana lähellä totuutta ja kun 888sport tarjoaa mahtavaa kerrointa 2.38 vaihtoehdolle “alle, tähän on tartuttava kiinni.

888sport vedonlyönti bonus 100%


Comments