Veikkausvihje

Lukko ja SaiPa kohtaavat päivän ainoassa liigakamppailussa. Parasta pelattavaa löytyy ottelun maalimääristä, vihjeeksi nostetaan SpeedyBetin kova kerroin 1.87 yli 5 maalille.

Ei vielä tiliä? SpeedyBet tarjoaa maailman helpointa vedonlyöntiä huippukertoimilla, ennen matsia tai livenä. Pelaamaan pääset alta.

Lukko nousi takaisin jaloilleen lauantain selvällä voitolla KooKoo:sta. Ei se huonosti parissa tappiopelissäkään esiintynyt, mutta tiukat ottelut ovatkin tähän asti kääntyneet varsin kovalla prosentilla raumalaisille joten pari hutiakin joukkoon sopii. Lukko pelaa tällä hetkellä erittäin positiivista ja tehokasta lätkää. Kaksi ensimmäistä vitjaa kantavat suuren vastuun tehopisteistä, mutta ilahduttavasti myös alemmista yksiköistä on alkanut kauden vanhetessa löytyä tehoja.

Lukon aktiivinen pelityyli luo valtavasti maalipaikkoja jokaisessa ottelussa, myös omaan päähän. Alakerran kiekollinen kapasiteetti ei aivan piisaa siihen, että kunnianhimoista pelitapaa pystyttäisiin aina virheittä noudattamaan. Täydet pisteet kuitenkin Pekka Virralle siitä, että virheitä sallitaan. Lukko on surkean alkukauden jälkeen noussut yhdeksi sarjan viihdyttävimmistä joukkueista. Myös hankinnat ovat osuneet nappiin, esimerkiksi Justin Danforth on “uuden” Lukon näköinen pelaaja parhaasta päästä.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.89
4.20
3.40
veikkausvihjeet bonus betfair ilmaisveto
1.83
4.20
3.10
1.89
4.20
3.40
1.95
4.25
3.30
speedybet
1.90
4.15
3.35

SaiPa puolestaan on ollut loppuvuodesta ja vuodenvaihteen jälkeen melkoisessa vapaapudotuksessa. Silmiinpistävintä ovat jatkuvat karmeat virheet puolustuspäässä, joista viimeksi Idän Sputnikia rokotti HIFK. Ylipäänsä lappeenrantalaisten viisikkopelaaminen on ollut viime ajat varsin sekaisin, mistä Tero Lehterällä riittää varmasti miettimistä. Kokoonpanokin alkaa jälleen olla paremmalla mallilla, joten sieltäkään ei enää voi selityksiä isommin hakea.

Kahden hyvin hyökkäävän mutta heikommin puolustavan joukkueen otteluun paras pelivalinta löytyy maalimäärien puolelta. Molempien aktiivinen pelityyli luo paljon paikkoja ja eiköhän niistä useampi kiekko verkkoonkin asti saada tänään toimitettua. Vihjeeksi nostetaan SpeedyBetin erinomainen kerroin 1.87 yli 5 maalille.

speedybet vedonlyönti


Comments