Veikkausvihje

Suomi kohtaa Qatarin talvileirin toisessa harjoitusottelussaan Viron. Riemukkaan Ruotsi-voiton jälkeen vastus on täysin erilainen, Viro puolustaa todella matalalta ja on erittäin passiivinen joukkue. Paras pelivalinta löytyykin matalista maalimääristä, alle 2 maalia nostetaan vihjeeksi LeoVegasin kärkikertoimella 2.18.

Ei vielä tiliä? Unibet tuplaa ensimmäisen talletuksesi 100€ asti. Klikkaa etusi talteen alta.

Huuhkajat voitti meidänkin vihjeemme mukaisesti Ruotsin Qatarin leirin avausottelussa. Molempien avauskokoonpanot olivat toki kaukana parhaastaan, mutta yhtäkaikki voitto tuli erittäin positiivisella esityksellä. Markku Kanerva oli jälleen kerran luonut toimivan pelisuunnitelman juuri tähän otteluun ja pelaajat noudattivat sitä esimerkillisesti. Varsinkin avauspuoliskolla Huuhkajat oli selvästi parempi joukkue kentällä.

Viroa vastaan haaste on aivan toinen. Viro on selvästi Ruotsia köykäisempi joukkue, joka pelaa erittäin passiivista jalkapalloa. Se on toki pitkälti materiaalinkin sanelema pakko. Suomi saa automaattisesti pallonhallinnan, mutta Huuhkajien viimeistelyn kanssa on perinteisesti vähän niin ja näin. Eero Markkasen uran avausmaali maajoukkueessa oli hieno asia, mutta enemmän sekin kertoo Suomen hyökkäyksen tilanteesta.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.55
3.80
6.50
1.55
3.80
6.50
1.55
3.80
6.65
speedybet
1.54
3.75
6.50
1.55
3.80
6.50
karamba etusivun logo
1.54
3.75
6.50

Kanerva ruuvaa todennäköisesti Viroa vastaan kokoonpanoa ainakin jonkun verran, mikä tietää vastuuta vähemmän pelanneille sekä parille debytantillekin. Huuhkajien iskukyky tuskin on erityisen korkealla, joten pallonhallinan kapitalisoinnin voi ainakin etukäteen kyseenalaistaa vahvasti. Kokenutta Viroa ei kuitenkaan ole niin helppo ohittaa, että kovin montaa maalia tässä Huuhkajille voisi ennustaa.

Huuhkajien puolustus oli jo Ruotsia vastaan erinomaista ja perjantaiksi haaste helpottuu entisestään. Kanerva on hionut varsinkin laitojen puolustamista niin kovalle tasolle, että Viron mahdollisuudet maalintekoon lienevät harvassa. Erikoistilanteet voisivat olla sellaisia, mutta niitäkään tuskin kovin montaa “vieraille” siunaantuu. Hyvin matalamaalisesta ottelusta siis puhutaan ja peleihin onkin syytä ottaa LeoVegasin kärkitarjous 2.18 alle 2 maalille.

leovegas vedonlyönti bonus


Comments