Veikkausvihje

NFL:n Divisional Round potkaistaan käyntiin Kansas City Chiefsin ja Indianapolis Coltsin mittelöllä. Parasta pelattavaa löytyy ottelun pistemääristä. Linjat on vedetty pudotuspeleihin nähden korkealle, mutta potentiaalia on vielä paljon enempään. Yli 56.5 pinnaa on mahtava pelikohde Expektin kärkikertoimella 1.90.

Ei vielä tiliä? Expekt tarjoaa uusille asiakkaille maukkaan bonuksen 100€ asti. Klikkaa omasi talteen alta.

Kansas City Chiefs pelasi todella hienon runkosarjan ja lähtee kenties suurimpana suosikkina myös pudotuspeleihin. Tulokaspelinrakentaja Patrick Mahomesin johdolla Chiefsin hyökkäys teki tuhojaan sarjan kovimmilla tehoilla ja nyt samaa lähdetään hakemaan myös pudotuspeleissä. Isäntien puolustus ei ole läheskään samaa tasoa, joten pisteille onkin tarvetta mikäli jatkoon mielitään. Itse asiassa varsinkin Chiefsin juoksupuolustus on jopa varsin heikko eikä heittopelejäkään vastaan mitään seinää ole luvassa, joten myös Coltsille aukee varmasti omat saumansa pisteiden tekoon.

Colts on yksi sarjan kuumimmista joukkueista. Joukkue on voittanut kymmenen edellisistä yhdestätoista pelistään, pudotuspelien avauskierroksella kaatui verivihollinen Houston Texans vieraissa puhtaasti 21-7. Erityisesti Coltsin puolustus on nostanut tasoaan, mutta Chiefsille siitä ei ehkä sittenkään ole vastusta. Myös tiivis vierasottelutahti on haaste Coltsille. Toisaalta Andrew Luckin johtama hyökkäys tekee pinnoja hyvään tahtiin ja kun tässä ottelussa myös juoksupeliä päästäneen hyödyntämään enemmän, Coltsin tilanne näyttää kaikesta huolimatta melko otolliselta.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.44
-
2.85
1.45
-
3.05
veikkausvihjeet bonus betfair ilmaisveto
1.47
-
2.80
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
1.43
-
2.80
speedybet
1.42
-
2.90

Colts on asetettu noin 5-6 pinnan suosikiksi, mikä vaikuttaa varsin reilulta linjalta. Totuus on etukäteen väkisinkin jossain potkumaalin ja touchdownin välillä. Parasta pelattavaa löytyykin ottelun pistemääristä. Vaikka linja on vedetty melko korkealle, ottelussa on täydet mahdollisuudet vielä paljon enempään. Chiefsin huippuluokan hyökkäys on takonut pinnoja hurjaan tahtiin, mutta toisaalta isäntien puolustus ei ole vielä näin kovaa vastusta kohdannut. Coltsilla on kaikki mahdollisuudet pitää ottelu ainakin melko tasaisena, mikä tietää automaattisesti korkeita pistemääriä.

Nostetaan vihjeeksi Expektin hieno kerroin 1.90 yli 56.5 pinnalle.

expekt vedonlyönti bonus 100€


Comments