Veikkausvihje

TPS isännöi Tapparaa perjantain huippuottelussa. Tappara on saanut jälleen vahvasti juonesta kiinni, kun puolestaan TPS rämpii melko syvissä vesissä. Kultaleijona Kaapo Kakon paluu kokoonpanoon saattaa hieman piristää isäntiä, mutta kyllä Tapparan hulppea vieraskerroin 2.88 Unibetilla on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

Ei vielä tiliä? Unibet tuplaa ensimmäisen talletuksesi 100€ asti. Klikkaa etusi talteen alta.

Loppusyksystä sarjan kärkipäähän noussut TPS on ollut viime ajat yllättävän aneeminen. Viime viikon tappiot Sportille ja JYP:lle olivat täysin ansaittuja, eikä joukkueen peli-ilmeessä ollut näkyvissä mitään positiivisia merkkejä. Osansa on toki loukkaantumisilla, joukkueelta on useampikin hyökkäyksen avainmies sivussa mikä verottaa väistämättä. Tähän ottelun paluun tekevä Kakko on tärkeä palanen erityisesti ylivoimalla, mutta tuskin nuorten MM-sankari ihan täydessä terässä vielä on.

TPS on kärsinyt myös hieman samasta ongelmasta, mitä vielä harjoituskaudella pidettiin turkulaisten suurimpana murheenkryyninä. Maalivahtikaksikosta Henrik HaukelandRasmus Tirronen kumpikaan ei ole ollut viime aikoina voittavassa vireessä. Samaan hengenvetoon on todettava, ettei TPS:n pelissä mitään suuria rakenteellisia ongelmia ole ja jossain kohtaa meno varmasti jälleen kääntyy paremmaksi. Tappara on kuitenkin vaikea vastus korjata kurssia.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.12
4.00
2.88
2.25
4.00
2.80
bethard etusivun logo
2.20
4.05
2.75
veikkausvihjeet bonus betfair ilmaisveto
2.10
3.75
2.70
speedybet
2.20
4.05
2.75

Tappara on palannut voittojen tielle tyylikkäästi. Pahan mahalaskun jälkeen joukkue on ottanut täyden potin nyt kolmesta edellisestä ottelusta ja varsinkin kaksi viimeistä KalPa:a ja HPK:ta vastaan olivat vankkoja esityksiä. Kokoonpanokin alkaa näyttää lähes täydeltä, kun enää hyökkääjät Tomas Zaborsky ja Jere Karjalainen ovat lasaretin puolella. Myös nuori maalivahti Christian Heljanko on noussut jälleen omalle tasolleen.

Ottelun lähtökohdat ovat äärimmäisen tasaiset. TPS on kotietunsa ansiosta aivan hiuksenhieno suosikki, mutta isosta erosta ei puhuta. Tapparan kertoimista löytyvät ne parhaat vetovalinnat, helmenä Unibetin 2.88 vieraiden suoralle voitolle.

unibet vedonlyönti


Comments