Veikkausvihje

West Ham ja Arsenal käynnistävät lauantain kattavan Valioliiga-kierroksen Lontoon paikallisottelulla. Arsenal on suosikki, mutta ei sekään ihan sellaista virettä ole pystynyt ylläpitämään että 50% vierassuosikista puhuttaisiin. Maalimääristä sen sijaan löytyy jälleen mahtava kohde. Mr Greenin huippukerroin 1.85 yli 3 maalille erottuu selvästi edukseen yleisestä markkinalinjasta ja kuuluu ehdottomasti peleihin mukaan.

Ei vielä tiliä Mr Greenillä? Herrasmiesvälittäjä tarjoaa yhden markkinoiden parhaista bonuksista uusille asiakkaille, voittojen tuplauksen jopa 200€ asti! Klikkaa edut talteen alta.

West Ham ja Arsenal avaavat Valioliigan 22. ottelukierroksen Lontoon paikallisella. Molemmat joukkueet ovat olleet viime ajat varsin mukavassa vireessä, joskin kysymysmerkkejä piisaa. Arsenal on näitä otteluita perinteisesti hallinnut, mutta tällä kertaa vieraiden kertoimet on painettu jo karvan turhankin matalalle. Gunners on vajaa 50% suosikki, joten ottelun voittajakertoimet ovat varsin hyvin kohdallaan.

Hammersin manageri Manuel Pellegrinillä on varmasti kädet ristissä hyökkääjiensä pelikunnon suhteen. Isoin isku on Marko Arnautovicin uusi vamma, joka saattaa hyvinkin pitää miehen sivussa tästä ottelusta. Kärkimiehen siirrosta Kiinaan on myös ollut vahvoja huhuja, joten joukkueen ykköstykin tilanne on epäselvä. Hammers on kuitenkin tehnyt viime ajat paljon maaleja, eikä sen tulivoima pelkästään Arnautoviciin lopu. Varsinkin Hammersin kotiottelut ovat olleet erittäin maalirikkaita suuntaan ja toiseen.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
speedybet
3.50
3.80
2.05
3.56
3.90
2.05
veikkausvihjeet bonus betfair ilmaisveto
3.60
3.90
2.00
3.56
3.90
2.05
bethard etusivun logo
3.50
3.85
2.05

Myös Arsenalilla on omat ongelmansa loukkaantumisten kanssa, tosin juuri päinvastaisella puolella kenttää. Unai Emery joutunee jälleen käyttämään mielikuvitustaan parsiessaan kasaan puolustuslinjaansa. Poissaolot ovat näkyneet karusti myös Gunnersin omassa päässä, hyvien tulosten ohella joukkueen omassa päässä on soinut tiuhaan tahtiin. Yhdeksässä viimeisestä kymmenestä vierasottelusta on nähty vähintään kolme maalia, eikä tahti taida hiipua lauantainakaan.

Molempien joukkueiden ottelut ovat olleet pullollaan maalipaikkoja viime ajat, eikä mikään viittaa muuhun nytkään. Arsenal on suosikki, mutta Hammers omaa saumat yllätykseen. Niin tai näin, vähintään kolme maalia nähdään meidän arvioissamme erittäin usein, jopa lähes kaksi kertaa kolmesta. Mr Greenin kärkikerroin 1.85 tuskin kestää otteluun asti, joten suosittelemme toimimaan nopeasti.

mr green vedonlyönti bonus


Comments