Veikkausvihje

Sunnuntain Valioliiga-kimaran avaavat Everton ja Bournemouth. Kumpikaan ei ole viime aikoina vakuuttanut, mutta Everton on perustasoltaan selvästi parempi ja täysin terve, mikä tekee Toffeesista selvän suosikin. LeoVegasin kova kerroin 1.78 riittää peleihin asti.

Ei vielä tiliä? LeoVegas on mobiilivedonlyönnin kruunattu kuningas. Alkuun pääset mukavasti 50€+10€ bonuksella, klikkasi omasi talteen alta.

Everton tai Bournemouth eivät kumpainenkaan ole olleet viime aikoina kovin kummoisessa lyönnissä. Toffees sentään palasi voittojen tielle cupissa, mutta mikä tahansa muu tulos olisikin ollut Kakkosliigan Lincolnia vastaan kovin erikoinen tulos. Everton on pelannut tällä kaudella loistavia otteluita, mutta Marco Silva ei ole saanut joukkuettaan riittävän tasaisesti suorittavaksi ryhmäksi. Nyt olisi korkea aika lunastaa niitä lupauksia, jota kovasti kauteen satsanneeseen nippuun on asetettu.

Everton onneksi Bournemouth on ollut vielä paljon huonompi. Varsinkin puolustuspelaaminen on Cherriesille tällä hetkellä äärimmäisen vaikeaa, eikä tilannetta helpota lukuisat loukkaantumiset. Jermain Defoen lähdettyä myös hyökkäykseen on vaikea löytää loukkaantumisten myötä mitat täyttäviä pelaajia, joten Eddie Howella on täysin työ miettiessään avauskokoonpanoa sunnuntaiksi Goodison Parkille.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.78
3.95
4.80
bethard etusivun logo
1.77
3.95
4.70
1.76
3.97
4.57
veikkausvihjeet bonus betfair ilmaisveto
1.75
4.10
4.75
speedybet
1.76
3.90
4.65

Bournemouth on ottanut viime aikoina harvat pisteensä pelkästään kotikentältä. Vieraissa se on ollut täysin yössä ja kolmessa edellismatsissa omissa on soinut joka kerta vähintään kolmesti. Vaikka Evertonillakin on ollut vaikeaa nimenomaan hyökkäämisen kanssa, sillä on silti paljon käyttämätöntä potentiaalia ja ketsuppipullon auetessa jälki voi tässä olla rumaakin. Toffees on myös perinteisesti hallinnut näitä otteluita kotonaan mielin määrin.

Evertonin kerroin ei ensi silmäyksellä tunnu valtavan suurelta, mutta Bournemouthin nykyvireen ansiosta se on täysin riittävä. Lisäksi kyseessä on usein osuva kohde, mikä aktiiviselle betsarille on aina iso plussa. Nostetaan siis vihjeeksi LeoVegasin hyvä tarjous 1.78 Evertonille.

leovegas vedonlyönti bonus


Comments