Veikkausvihje

HPK:n ja Ilveksen ottelut ovat perinteisesti varsin viihdyttäviä ja maalirikkaita tapauksia, eikä mikään viittaa muuhun tälläkin kertaa. Yli 5.5 maalia on liigakierroksen paras pelivalinta 888sportin hyvällä kertoimella 2.02.

Ei vielä tiliä? 888sport uudisti bonuksensa! Nyt tarjolla on mukava 100%/100€ todella helpolla kierrätyksellä. Klikkaa tili auki alta!

HPK:n ja Ilveksen ottelussa on paljon pelissä. Joukkueet taistelevat samoista sijoituksista pudotuspeliviivojen tuntumassa, joten panoksesta ei jää tänään kiinni. Molemmat myös pyrkivät pelaamnaan varsin aktiivista ja hyökkäävää lätkää, joten tärkeään otteluun lähtökohdat ovat yleisönkin kannalta erinomaiset. Molemmilla on varsinkin puolustussuuntaan kuitenkin myös selkeitä kysymysmerkkejä, mikä osaltaan nostaa ottelun maaliodottamaa ja runsasmaalisten vetojen maistuvuutta.

HPK pelasi eilen mainion ottelun Helsingissä HIFK:ta vastaan. Kerho olisi paremmalla viimeistelyllä ja huolellisemmalla pelillä voinut ratkaista ottelun aiemminkin. Toisaalta virheet omassa päässä ja epäselvä maalivahtitilanne tekevät tällä hetkellä HPK:sta melko “overin” joukkueen. Eilen torjuntavastuussa ollut Rasmus Reijola pelasi ensimmäisen liigaottelunsa ihan hyvin, joskaan HIFK ei päässyt täysin tulokasta testaamaan. Tänään vastuuta saanee jälleen Antti Karjalainen, jota on tällä hetkellä hieman vaikea nähdä liigatason ykkösveskarina.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.84
4.30
3.50
veikkausvihjeet bonus betfair ilmaisveto
1.91
4.20
2.88
1.84
4.30
3.50
1.85
4.50
3.40
speedybet
1.83
4.45
3.40

Ylöspäin HPK:n peli onkin sitten paljon parempaa. Peliä käännetään nopeasti ja varsinkin kotikentällään joukkue on myös erittäin aggressiivinen. Kun Ilveksen alakerran ongelmat paineen alla tiedetään, isänniltä on luvassa erittäin aktiivista karvausta useammallakin pelaajalla. Ilveksen onkin päästävä nopeasti pois omista, mikä toisaalta on juuri vieraiden pelisapluunaankin sopiva tyyli.

Ilves kärsi eilen kipeän tappion Ässille. Paremmalla viimeistelyllä joukkue olisi ottanut helposti kolme pistettä, mutta maalipaikkojen tuhlailu on perinteisesti Ilveksen ydinosaamisaluetta. Myös Ilveksen puolustaminen on vajavaista, mutta toisaalta hyökkäystehoja on viime aikoina löytynyt mukavasti. Ilves on yksi sarjan värikkäimpiä joukkueita, jonka otteluissa sattuu ja tapahtuu.

Paras pelivalinta löytyy maalimääristä. Yli 5.5 maalia on yli kerran kahdesta osuvana mainio pelikohde 888sportin kärkikertoimella 2.02.

888sport vedonlyönti bonus 100%


Comments