Veikkausvihje

New England Patriots ja Los Angeles Chargers kohtaavat sunnuntain ensimmäisessä NFL:n divisioonakierroksen ottelussa. Patriots ei ole ihan huippuvuosiensa tasolla ja onkin jälleen kerran myös pelimielessä yliarvostettu. Varsinkin kivikovan puolustuksen omaava Chargers on tässä hieno peli-idea kovalla neljän pinnan tasoituksella ja hyvällä SpeedyBetin kertoimella 1.94.

Ei vielä tiliä? SpeedyBet tarjoaa maailman helpointa vedonlyöntiä huippukertoimilla, ennen matsia tai livenä. Pelaamaan pääset alta.

New England Patriots on vuodesta toiseen NFL:n huipulla ja useimmiten aivan perustellusti. Tom Bradyn ja Bill Belichickin orkestroima sirkus on tälläkin kaudella ollut vahva, joskaan ei läheskään monen aiemman vuoden veroinen kokonaisuus. Joukkueen etuna vahvaa Chargersia vastaan on lähinnä kotikenttä, Pats on ollut kotonaan jälleen varsin vahva. Myös Chargersin heikko historia Patriotsia vastaan tukee isäntiä. Siihen Patriotsin edut sitten jäävätkin.

Chargersin puolustus pelasi ilmiömäisen ottelun edelliskierroksella Baltimore Ravensia vastaan. Ravensin pelinrakentaja Lamar Jackson oli kuin hirvi ajovaloissa Chargersin paineen alla, siitäkin huolimatta että Ravensin hyökkäyksen linja ei ole sieltä heikoimmasta päästä. Patriots ei ole tässä suhteessa yhtään hankalampi vastus, joten legendaarinen pelinrakentaja Brady saaneekin ottaa iskuja vastaan useampaan kertaan.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
speedybet
1.50
-
2.70
1.50
-
2.63
veikkausvihjeet bonus betfair ilmaisveto
1.47
-
2.80
bethard etusivun logo
1.51
-
2.70

Isoin etu vieraille löytyy Patriotsin heikosta juoksupuolustuksesta. Jos Chargersin keskushyökkääjä on edes suunnilleen pelikunnossa, aukkoja kyllä löytyy. Myös kokenut pelinrakentaja Philip Rivers nauttii tästä tilanteesta, sillä Patriotsin todennäköisesti pakko tukkia keskustaa enemmän kuin se haluaisi. Tämä avaa kokeneelle konnalle mahdollisuuksia levittää peliä ja käyttää melko laajaa ja laadukasta laiturikalustoa hyväkseen.

Chargersille lähtökohta peliin ei ole paperilla tokikaan optimaalinen. Peli on joukkueelle jo kolmas putkeen vieraissa ja kaukana idässä “väärällä” aikavyöhykkeellä. Tämä kaikki on kuitenkin jo vahvasti kertoimissa sisällä, kuten myös vuosittainen Patriotsin yliarvostus. Neljän pinnan tasoitus on etukäteen tasaiseen matsiin todella paljon, SpeedyBetin kärkikerroin 1.94 onkin syytä ottaa talteen jo paljon ennen kick-offia.

speedybet vedonlyönti


Comments