Veikkausvihje

Real Madrid hakee lohtua heikolle kaudelleen kotimaan cupista. Joukkue on kotonaan suuri suosikki Gironaa vastaan, mutta tuskin vieraatkaan tässä maaleitta jäävät. Molempien joukkueiden onnistumisesta maalinteossa on Bethardilla tarjolla todella makoisa kerroin 1.83, joka kuuluu torstain peleihin mukaan.

Ei vielä tiliä? Bethard tarjoaa hyvien kertoimien lisäksi uusille asiakkaille mukavan bonuksen 50€ asti. Nappaa omasi talteen alta.

Real Madrid hakee La Ligan pettymyksen täyteisen kauden jälkeen arvometallia kotimaan cupista. Copa del Rey oli etukäteen jättiläisen arvoasteikossa sielä pahnan pohjilla, mutta nyt näyttää että kaikki tilaisuuksiin saavuttaa tällä kaudella jotain on tartuttava. Managerin vaihto ei ole tuonut erityisen suurta parannusta isäntien tekemiseen, joten kaudesta uhkaa tulla kaikilla rintamille melkoinen pannukakku.

Girona on sarjan alakastin seura, joka on tunnettu varsin viihdyttävistä ja runsasmaalisista otteluistaan. Samaa on suurella todennäköisyydellä luvassa Santiago Bernabéulla. Joukkue haistaa taatusti jättiläisen veren ja lähtee hakemaan arvokasta vierasmaalia cupin ensimmäisessä osassa tutulla aktiivisella tyylillään. Real ei tällä hetkellä ole sellaisessa iskussa, etteikö sitä voisi haastaa tuloksekkaasti myös aktiivisemmalla hyökkäyspelillä.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
bethard etusivun logo
1.34
5.10
8.00
veikkausvihjeet bonus betfair ilmaisveto
1.33
5.00
9.00
1.36
5.10
7.50
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
1.33
5.00
8.50
1.36
5.10
7.50
1.35
5.20
8.25

Girona on osunut maaliin myös vieraskentillä kovalla tahdilla tällä kaudella. Nytkin kolmessa edellisessä matkapelissä isäntien verkot ovat heiluneet, vaikka voittoja ei ole tullut kertaakaan. Vieraiden tehokkuus voi hyvin tuottaa ainakin yhden vierasmaalin myös torstaina. Voittoon asti se tuskin kuitenkaan tälläkään kertaa riittää. Myös Real on tehnyt viime aikoina melko runsaasti maaleja, erityisesti kotikentällään. Joukkueen keskinäiset ottelut ovat lisäksi perinteisesti olleet varsin runsasmaalisia.

Real Madrid on suuren luokan suosikki, mutta olisimme varsin yllättyneitä jos joukkue nykyvireessään pitäisi oman maalinsa puhtaana. Parasta pelattavaa löytyykin molempien onnistumisesta maalinteossa. Bethardin kärkikerroin 1.83 on mahtava pelikohde torstaille.

bethard vedonlyönti bonus


Comments