Veikkausvihje

Manchester City isännöi Arsenalia Valioliigan huippuottelussa. City hävisi viimeksi kotonaan Newcastlelle ja Arsenaliakin vastaan se on asetettu aivan liian suureksi suosikiksi. Arsenalin puolentoista maalin tasoitus palauttaa vielä vieraiden maalin tappiollakin, joten Nopeampi.comin huippukerroin 2.26 on mahtava pelivalinta sunnuntaille.

Ei vielä tiliä? Nopeampi.com on uudenlainen vedonlyöntisivusto, joka tarjoaa huippunopeaa pelaamista ilman erillistä rekisteröintiä. Kakun kruunaavat markkinoiden parhaat kertoimet.

Manchester Citylle tappio Newcastlea vastaan oli kova kolaus taistelussa Valioliigan voitosta. Liverpool on nyt viisi pinnaa karussa ja Tottenhamkin kiilasi eteen, tosin ottelun enemmän pelanneena.  Pep Guardiolan miehistö näytti vielä muutama viikko sitten suurimmalta mestarisuosikilta, mutta kelkka on kääntynyt nopeasti. Tänäänkään pisteistä ei ole mitään varmuutta, sillä Arsenal on kaikkea muuta kuin helppo vastus nykyvireiselle Citylle.

Guardiolalla lisähuolia tuo Cityn maalivahtitilanne. Ederson loukkasi jalkaansa viikolla, mutta kelvollisten vaihtoehtojen puute pakottanee Guardiolan pistämään brassivahdin kaikesta huolimatta jälleen tolppien väliin. Myös kenttäpelaajien suhteen nähtäneen jälleen kierrätystä. Cityllä ei mahdottoman suuria huolia loukkaantumisten suhteen ole, joten tuoreen ja laadukkaan miehistön Citizens tänäänkin jalkeille saa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
speedybet
1.27
6.25
9.75
1.30
6.60
9.60
veikkausvihjeet bonus betfair ilmaisveto
1.30
6.50
11.00
mobilebet logo
1.28
6.35
10.00
1.30
6.60
9.60

Arsenalille vierasottelut ovat viime aikoina olleet varsin vaikeita, mikä näkyy myös ottelun kertoimissa. Loukkaantumisten suhteen vieraiden alakerrassa on edelleen aukkoja, sekä muutamia kysymysmerkkejä. Esimerkiksi Ainsley Maitland-Nilesin pelaaminen olisi Gunnersin kannalta varsin tärkeää. Muuten myös Unai Emeryn tilanne on ihan kelvollinen, Aaron Ramsey ja Granit Xhaka nähtäneen jälleen avauskokoonpanossa erinomaisen kärkiparin LacazetteAubameyang alla.

City on tottakai ottelun suosikki, mutta kyllä kertoimissa kotimenestyksiä liioitellaan rankasti. Newcastle-tappion jälkeen isäntien itseluottamus ei varmasti ole tapissa ja palaaminen voittojen tielle voi olla yllättävän hankalaa. Arsenal ei ole matkoillaan erityisesti viihtynyt, mutta kyllä sillä ihan hyvä sauma tässä on kiusaa tehdä. Nopeampi.comin mahtikerroin 2.26 vieraiden puolentoista maalin tasoitukselle on ohittamaton tarjous.

nopeampi.com vedonlyönti


Comments