Veikkausvihje

Tiistain CHL-finaalissa kohtaavat sarjan kestomenestyjä Frölunda ja kauden yllättäjä Red Bull München. Frölunda on tottakai ottelun suosikki, mutta München on jo näyttänyt pystyvänsä haastamaan kenet tahansa. Vihjeeksi nousee väistämättä yli 5 maalia, jolle ComeOn!:n tarjoama kärkikerroin 1.84 on aivan liikaa.

Ei vielä tiliä? ComeOn! tarjoaa uusille suomalaisille asiakkaille kauttamme hulppean 400% ensitalletusbonuksen! Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa.

CHL-finaali on etukäteen herkullinen kamppailu. Sarjassa monena vuotena kärkikahinoissa ollut Frölunda Indians saa vastaansa uuden tulokkaan ratkaisupeleissä, isolla rahalla kootun Red Bull Münchenin. Energiajuomajätin sportti-sateenvarjon alla toimivat joukkue ei kuitenkaan ole missään nimessä pelkästään ostojoukkue, seurassa on tuttuun Red Bull-tyyliin pistetty myös junioripuolta vahvasti kuntoon. Molemmilla joukkueilla onkin ilahduttavasti myös omia kasvatteja kokoonpanossa tiistaina.

https://twitter.com/championshockey/status/1092305858325893120

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.54
5.05
4.60
1.52
4.60
4.75
speedybet
1.52
4.95
4.55
1.52
4.60
4.75
1.52
4.60
4.75

Frölunda on materiaaliltaan edellä ja nähty kertoimien valossa myös varsin selväksi suosikiksi finaaliin. Perusteita ei tarvitse kauaa miettiä, riittää kun katsoo joukkueen nimilistaa. Ei Frölunda suotta ole vuodesta toiseen ratkomassa CHL-kannun kohtaloa. Neljän laadukkaan ketjun voimin jyräävä joukkue omaa lisäksi sarjan aivan kärkipään talentteja à la Ryan Lasch ja Samuel Fagemo. Erityisesti Frölundan ylivoimapeli on ollut kauden mittaan aivan murhaavaa ja erikoistilanteet voivat olla isossa roolissa myös tiistain finaalissa.

Saksalaisia joukkueita ei CHL:n ratkaisupeleissä ole nähty, mutta München on osoittanut kuuluvansa maanosan huipulle. Joukkueen suurin tähti löytyy maalinsuulta, Danny aus den Birken on ollut sarjan paras vahti tällä kaudella. Münchenin riveistä löytyy myös sarjan paras maalintekijä tältä kaudelta, kanukkilaitahyökkääjä Trevor Parkes. Parkesin kausi on kuin koko München pienoiskoossa, periksiantamattomalla asenteella valtavasti töitä tekevä laituri ei koskaan jätä tilanteita kesken.

Scandinavium kiehuu tiistaina, kun Frölunda hakee kotiyleisönsä edessä kruunua CHL-sesongilleen. Ottelusta tuskin kuitenkaan tulee mitään helppoa läpimarssia Indiansille, siitä ilkeä vastus München on. Vieraat ovat kiusanneet ennalta taitavampiaan aiemminkin ja tästäkin ottelusta saattaa tulla Frölundalle hankala. Finaalin maaliodotus on painettu joukkueet huomioiden aivan liian matalalle, näiden osapuolten matsissa tuskin turhia peruutellaan. Yli 5 maalia on mahtava pelikohde viihdyttävään otteluun. Parhaan kertoimen 1.84 tarjoilee ComeOn!.

vedonlyönti bonukset comeon!


Comments