Veikkausvihje

Torontossa pelataan isoista pisteistä, kun Anaheim Ducks haastaa Maple Leafsin. Kummankaan puolustaminen ei tällä hetkellä ole kovin laadukasta ja paras pelivalinta löytyykin maalimääristä. SpeedyBetin erinomainen kerroin 1.85 koko ottelun yli 6 maalista kuuluu maanantain peleihin mukaan.

Ei vielä tiliä SpeedyBetillä? Huippunopeaa vedonlyöntiä huippukertoimilla ilman rekisteröitymistä, hyppää kyytiin alta!

Maple Leafs otti lauantaina kotivoiton vahvasta Penguinsista ja vankisti asemiaan idän pudotuspelitaistossa. Joukkue on tasaisessa ylemmässä kastissa ihan hyvissä asemissa, mutta pinnoja tarvitaan silti vielä rutkasti lisää. Tulivoimaisen joukkueen puolustuspelaaminen ei ole ihan hyökkäyspään tasolla, mikä luo pientä huolta loppukautta ajatellen.

Torontossa oltiin hienosti hereillä kohti siirtotakarajaa mentäessä. Los Angelesista kaapattu puolustaja Jake Muzzin saattaa olla juuri se palanen, mitä Leafsin epävarma alakerta on kaivannut.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
speedybet
1.64
4.55
4.40
1.66
4.70
4.20
1.66
4.70
4.20
1.66
4.70
4.20

Ducks puolestaan on surkean vuodenvaihteen ansiosta tippunut jo ratkaisevan tuntuisesti pudotuspelijunasta. Edellisottelussa tuli 9-3 takkiin Winnipegissä, mikä kertoo kaiken joukkueen nykytilanteesta. Ottelussa nähtiin sellainenkin harvinainen tilanne, että suvereeni ykkösvahti John Gibson vaihdettiin maaliltaan Chad Johnsoniin.

Anaheim otti kauden tähän asti pohjakosketuksen lauantaina Winnipegissä:

Toisaalta vieraiden puolelta on aihetta myös pieneen optimismiin, sillä kokoonpano alkaa olla parempi kuin kertaakaan aiemmin tällä kaudella. Pitkään sivussa olleet Corey Perry ja Korbinian Holzer pelasivat ensimmäistä kertaa tämän sesongin nimissä ja myös pitkään sivussa ollut Patrick Eaves on jälleen pelikunnossa.

Toronto on selvä suosikki, mutta kertoimissa tämä näkyy jo hieman turhankin paljon. Sen sijaan kahden heikosti puolustavan mutta melko laadukkaasti hyökkäävän joukkueen väliseen matsiin löytyy hieno pelikohde maalimääristä. Yli 6 maalia (ml. jatkoaika + vl) SpeedyBetin hyvällä kertoimella 1.85 sopii oivallisesti maanantain peleihin.

speedybet vedonlyönti


Comments