Veikkausvihje

Valioliiga jatkuu maanantaina yhden ottelun voimin. Kierroksen ainoassa matsissa toisistaan mittaa ottavat West Ham ja Liverpool. Peliyhtiöt ovat nostaneet Poolin tähän otteluun ennakkosuosikiksi, mikä on ymmärrettävää, sillä ennakkotietojen mukaan Hammersilta puuttuu lähes kentällinen pelaajia kokoonpanosta.

Aikaisemmat kohtaamiset

West Ham ja Liverpool ovat kohdanneet toisensa historian saatossa 135 kertaa. Näistä peleistä West Ham on voittanut ainoastaan 28, 36 kertaa pisteet ovat menneet jakoon ja 71 kertaa kentältä on poistunut voittajana Liverpool. Kaksikon tuorein kohtaaminen on perua elokuulta. Tuolloin Liverpool murskasi West Hamin Anfieldilla tylyin 4-0 lukemin.

Joukkueiden aikaisemmista kohtaamisista löytyy tällä kertaa useampi asia poimittavaksi, joten listataan ne allekkain.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
8.50
5.50
1.38
veikkausvihjeet bonus betfair ilmaisveto
9.50
5.50
1.36
bethard etusivun logo
8.50
5.45
1.37
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
8.50
5.00
1.36
8.50
5.50
1.38
8.85
5.50
1.38

1. Liverpool on voittanut joukkueiden neljä tuoreinta kohtaamista.

2. West Hamin edellinen voitto nähtiin tammikuussa 2016.

3. Joukkueiden viidessä tuoreimmassa kohtaamisessa on joka kerta nähty vähintään neljä maalia.

4. Liverpool on tehnyt joukkueiden neljässä tuoreimmassa kohtaamisessa joka kerta vähintään neljä maalia.

5. West Ham on johtanut näiden joukkueiden kohtaamista edellisen kerran tammikuussa 2016.

6. Mohamed Salah on onnistunut tekemään West Hamin verkkoon maalin joukkueiden kolmessa tuoreimmassa kohtaamisessa. Näissä peleissä ”Egyptin kuningas” on iskenyt neljä osumaa.

Kaksikon edellisen kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevasta videosta. Video kannattaa katsoa, sillä siinä kerrotaan mielenkiintoisia asioita maalien yhteydessä.

Liverpoolilla 61 pistettä, West Hamilla puolet vähemmän

West Ham lähtee otteluun sarjataulukon 12 sijalta. <strong>Manuel Pellegrinin</strong> suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 24 ottelua. Näistä peleistä Hammersille on kirjattu yhdeksän voittoa, neljä tasapeliä ja 11 tappiota. Itse otteluun West Ham lähtee kolmen pelin tappioputkessa. Kerrotaan vielä samalla, että Hammers on jäänyt maaleitta näissä kaikissa peleissä. Omissa sen sijaan on kolissut yhdeksän kertaa.

Liverpool lähtee otteluun puolestaan sarjataulukon piikkipaikalta. <strong>Jurgen Kloppin</strong> suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 24 ottelua, joista Poolille on kirjattu 19 voittoa, neljä tasapeliä ja yksi tappio. Tuo joukkueen ainoa tappio tuli tammikuun alussa Manchester Citylle.

Ennakoidut kokoonpanot

West Ham joutuu lähtemään otteluun ennakkotietien mukaan ilman Winston Reidia, Manuel Lanzinia, Carlos Sanchezia, Andriy Yarmolenkoa, Fabian Balbuenaa, Lucas Perezia ja Marko Arnautovicia. Liverpoolilla sivussa ennakkotietojen mukaan ovat Alex Oxlade Chamberlain, Joe Gomez ja Trent Alexander-Arnold.

West Ham (4-2-3-1):

Fabianski – Cresswell, Ogbonna, Diop, Zabaleta – Noble, Rice – Anderson, Nasri, Snograss – Carroll.

Liverpool (4-3-3):

Alisson – Milner, Lovren, Dijk, Robertson – Wijnaldum, Fabinho, Keita – Salah, Firmino, Mane.

Liverpool ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet Liverpoolin tähän otteluun selväksi ennakkosuosikiksi. Peliyhtiöiden asiantuntijoiden näkemys on myös ihan perusteltua, sillä West Hamin loukkaantumistilanne on tällä hetkellä niin paha, ettei se voi olla näkymättä kotijoukkueen pelistä.

Koska Liverpoolin suorasta voitosta saa kuitenkin niin pienen kertoimen, niin pelataan tässä pelissä vaihtoehtoisia vetoja. Näitä hyviä vaihtoehtoisia vetoja ovat Liverpoolin -1 tasoitus ja maalintekijä. Unibet tarjoaa Liverpoolin kahden maalin voitolle 1,94 kertoimen. Maalintekijöissä suosittelemme pelaamaan Mohamed Salahin osumaa, joka on ollut Hammersin puolustukselle vaikea pideltävä. Tähän peliyhtiö tarjoaa puolestaan 1,71-palautuksen.


Comments