Veikkausvihje

Yksi jalkapallomaailman kauneimpia näytöksiä, Barcelonan ja Real Madridin El Clasico, käydään tällä kertaa Espanjan Cupin muodossa. Nämä ottelut eivät juuri koskaan petä katsojia ja eiköhän tälläkin kertaa ole draamaa ja rytinää luvassa. Realin kausi on sujunut pääosin karmeissa merkeissä, mutta kaikesta huolimatta vieraiden mahtikerroin 4.40 Unibetilla ansaitsee pienen pelin osakseen. Varsinkin, kun isäntien talismaani Leo Messi saattaa hyvinkin aloittaa ottelun penkiltä.

Ei vielä tiliä? Unibet tuplaa ensimmäisen talletuksesi 100€ asti. Klikkaa etusi talteen alta.

HUOM! Unibet myös näyttää ottelun ilmaiseksi sivuillaan klo 22:00 alkaen.

Messin mahdollinen puuttuminen avauskokoonpanosta on perua viikonlopun sarjaotteluun Valenciaa vastaan. Myös Ousmane Dembele on kysymysmerkki loukkaantumisen suhteen. Rafinha ja Samuel Umtiti ovat sitten pitempään sivussa. Kun Mestarien liigan jatkopelitkin kolkuttavat ovella, Ernesto Valverdella on hieman mietittävää ainakin aloituskokoonpanon suhteen vaikka kyseessä El Clasico onkin.

Barca oli vaikeuksissa jo aiemmalla cupin kierroksella Sevillaa vastaan. 2-0 takamatka käännettiin kuitenkin 6-1 kotivoitolla ansaituksi jatkopaikaksi. Viikonloppuna pisteitä menetettiin kuitenkin jälleen sarjassa Valencialle kotona, joten ihan täydessä lyönnissä ei Valverden Barca ole viime viikkoina ollut. Real Madrid varmasti sytyttää jälleen Blaugranan paremmin, mutta ei tämä ottelu silti mikään riemumarssi isännille tule olemaan.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.75
3.95
4.40
veikkausvihjeet bonus betfair ilmaisveto
1.75
4.00
4.33
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
1.80
3.80
4.25
1.80
3.95
4.20
speedybet
1.76
3.90
4.15

Real on voittanut viisi ottelua perättäin ja saanut ainakin osan itseluottamuksestaan takaisin. Santiago Solarin miehistöllä on vielä paljon tehtävää kauden pelastamiseksi, mutta ainakin pitkästä aikaa tunnelissa näkyy vähän reilummin valoa. Vieraiden etuna on myös täysin terve joukkue, myös Gareth Bale on jälleen ainakin lähes täydessä iskussa ja todennäköisesti myös avauksessa.

Barcelona on laskettu tässä jättimäiseksi suosikiksi ja kyllähän alkukauden perusteella asia näin kuuluu ollakin. Olisimme silti varovaisella kannalla näin suuren kannanoton suhteen, sillä Barca ei missään nimessä ole vakuuttanut ja Messi tuskin ainakaan koko ottelua pelaa. Kun vastapuolella on Balen, Luka Modricin, Karim Benzema, Casemiron ja kumppaneiden kaltaisia supertähtiä, päälle neljän kertoimet tuntuvat aikamoiselta liioittelulta. El Clasicoissa voi perinteisti tapahtua mitä vain, joten kyllä Unibetin mahtikerroin 4.40 Los Blancosille ainakin pienen viihdevedon osakseen ansaitsee.

unibet vedonlyönti


Comments