Veikkausvihje

Borussia Dortmund ja Werder Bremen kohtaavat Saksan Cupin neljännesvälierien herkkupalassa. Dortmund on vahvan kauden perusteella ylivoimainen suosikki jatkoon, mutta tuskin rutkasti parantanut Bremenkään tässä ilman maalia jää. Nostetaan vihjeeksi yhteisveto Dortmund + molempien onnistuminen maalinteossa, jolle 888sport antaa mahtavaa kerrointa 2.70.

Ei vielä tiliä? 888sport uudisti bonuksensa! Nyt tarjolla on mukava 100%/100€ todella helpolla kierrätyksellä. Klikkaa tili auki alta!

Saksan Cupissa, joka paikallisittain myös DFB Pokalina tunnetaan, on vuorossa viikkokierros jossa ratkotaan joukkueita puolivälieriin. Kierroksen ehdoton helmi löytyy Dortmundin Signal-Iduna Parkilta, jossa Borussia saa vastaansa Werder Bremenin. Vieraiden riveissä luutii myös toppari Niklas Moisander, joskaan tiukassa ottelurupeamassa Moisander pelaaminen ei cupin puolella ole varmaa. Joka tapauksessa luvassa on erittäin viihdyttävä ottelu, jossa suurella todennäköisyydellä nähdään myös paljon maaleja.

Borussia lähtee selvänä suosikkina otteluun ja olisikin melkoinen yllätys, jos se ei tietään jatkoon raivaisi. Lucien Favren miehistö johtaa Bundesliigaa, on suurin suosikki viemään kotimaan cupin ja pelaa viikon päästä Mestarien liigan neljännesvälierien avausottelussa Tottenhamia vastaan. Kausi on siis sujunut erinomaisesti ja Dortmund on kaikilla rintamilla varsin mukavissa asemissa. Joukkue on mättänyt hurjan määrän maaleja tällä kaudella, joten myös cupin kotiotteluun lähdetään voimansa tunnossa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.50
4.20
6.00
veikkausvihjeet bonus betfair ilmaisveto
1.47
4.40
6.00
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
1.50
4.33
6.00
1.50
4.20
6.00
speedybet
1.48
4.35
6.05
1.50
4.20
6.00
1.48
4.35
6.05

Werder Bremenin kausi on ollut vahvasti pakkasen puolella aina alkuvuoteen asti. Uuden kalenterivuoden kunniaksi joukkue on parantanut, mutta erityisesti puolustuspäässä on vielä paljon petrattavaa mikäli nousua sarjataulukossa mielitään. Florian Kohfeldtin luotsaama miehistö ei yksinkertaisesti tunnu pystyvän puolustamaan laadukkaasti täyttä aikaa, tai edes lähelle. Tästä saatiin jälleen viikonloppuna todistetta heikko Nürnbergiä vastaan. Toisaalta Bremen on parantanut myös hyökkäyspeliään, joten viihdettä ja maaleja joukkueen otteluista ei ole puuttunut.

Joukkueiden keskinäisissä kohtaamisissa on maaleja nähty perinteisesti molemmissa päissä. Dortmund on selvästi edellä ja ottanee melko vaivatta voiton, mutta tuskin vieraatkaan ilman osumaa jäävät. Tälle yhdistelmälle 888sport tarjoaa mahtavaa kerrointa 2.70, joka on syytä ottaa talteen välittömästi. Vaikka ottelua pyörittelee miten päin, ainakaan alle 40% tälle lopputulemalle on mahdoton saada ynnättyä.

888sport vedonlyönti bonus 100%


Comments