Veikkausvihje

Muhkean NHL-kierroksen mielenkiintoisin pelivalinta löytyy Manitobasta. Winnipeg Jetsin ja San Jos Sharksin ottelun maaliodottama on jo valmiiksi varsin korkea, eikä joukkueiden välillä leimuavat liekit sitä ainakaan yhtään madalla. Nostetaan vihjeeksi varsinaisen peliajan yli 6.5 maalia, jolle parhaan kertoimen 2.15 tarjoilee LeoVegas.

Ei vielä tiliä? Mobiilivedonlyönnin kuningas LeoVegas toivottaa uudet pelaajat tervetulleeksi mukavalla 50€+10€ bonuksella. Klikkaa omasi talteen alta.

Winnipeg Jetsin ja San Jose Sharksin ottelussa on lännen tärkein pisteiden lisäksi rutkasti myös ylimääräistä jännitettä. Seurojen välillä on kipinöinyt jo pitkään, eikä kaikki tästä ole aiheutunut edes aiempien kohtaamisten perusteella. Manitobassa on vielä hyvässä muistissa video jolla Sharksin pelaajat pistivät halvalla koko kaupunkia. Intohimoiset Jets-fanit eivät moisia paina villaisella, joten Bell MTS Place kiehuu varmasti vielä pykälän kovemmalla lämmöllä kuin normaalisti.

Myös Sharksin Evander Kane saa jälleen ertyishuomiota kotiyleisöltä. Vaikka miehen kiukuttelusta Winnipegissä on jo lähes neljä vuotta, Kane herättää aina kaupungissa vieraillessaan suuria tunteita tunteikkaassa Jets-yhteisössä. Toisaalta moisten sivujuonteiden lisäksi myös itse ottelusta on odotettavissa todella kuumaa ja laadukasta taistoa. Kahden lännen kärkijoukkueen kohtaamisessa haetaan hieman jo askelmerkkejä myös pudotuspeleihin, molemmat joukkueista kuuluvat lännen suurimpiin kandidaatteihin mitä Stanley Cupin finaaleihin tulee.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.28
4.10
2.70
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
2.26
4.00
2.55
speedybet
2.25
4.10
2.70
2.28
4.10
2.70
2.25
4.10
2.70
2.28
4.10
2.70

Jets paukutteli edellismatsissaan Anaheimin kumoon murskaavasti 9-3. Toisaalta joukkue on päästänyt edellisessä viidessä ottelussaan jokaisessa vähintään kolme maalia, mikä ei huippulaadukasta Sharksia vastaan lupaa hyvää. Kokoonpanojen suhteen Jets saattaa hyvinkin saada otteluun todellisen suurvahvistuksen, kun puolustaja Dustin Byfuglien on erittäin lähellä pelikuntoa. Vieraiden tähtipakki Erik Karlsson jatkanee puolestaan sairastuvan puolella alavartalovamman vuoksi.

Kahden erittäin runsasmaalisen joukkueen ottelu saa lisävärinää joukkueiden vihanpidosta, mikä puolestaan lisää erikoistilanteiden todennäköisyyttä. Meidän papereissamme 6.5 maalin ylitys on karvan todennäköisempää kuin rajan alle jääminen, joten LeoVegasin ehdoton kärkikerroin 2.15 on syytä nostaa ennakkoon huippuviihdyttävän matsin kattaukseen mukaan.

leovegas vedonlyönti bonus


Comments