Veikkausvihje

Valioliiga tarjoilee keskiviikon myöhäisiltaan erittäin mielenkiintoisen kamppailun, kun pahasti alisuorittanut Everton isännöi Manchester Cityä. City on jättimäinen suosikki ja erittäin todennäköinen voittaja, mutta kyllä perustasoltaan edelleen laadukas Everton varsin usein ainakin yhden maalin tekee myös. Nostetaan vihjeeksi molempien vähintään yksi maali Rizkin oikein hyvällä kertoimella 1.87.

Ei vielä tiliä? Kasinosuosikki Rizk hyökkää vedonlyöntimarkkinoille hyvällä 100% / 100€ bonuksella. Klikkaa etusi talteen alta.

Evertonin kausi on ollut odotuksiin nähden melkoinen pannukakku. Reilusti satsannut Toffees lähti tavoittelemaan sijoituksia aivan kärjen tuntumasta, mutta lopputulos tulee löytymään selvästi alempaa. Laadukkaalla materiaalilla operoiva manageri Marco Silva operoi hyvin lyhyellä siimalla tällä hetkellä, jokainen tappio voi olla luotsin viimeinen joukkueen peräsimessä. Viikonlopun 3-1 kotitappio Wolverhamptonille oli yksi naula lisää jo ennestään melko tukevasti kiinni taottuun arkkuun.

Man City palasi rytinällä Valioliigan mestaruustaistoon pienen suvannon jälkeen. 3-1 voitto Arsenalista oli erittäin vahva esitys. Toisaalta vieraissa joukkue ei missään nimessä ole ollut lähelläkään vakuuttavaa ja “normaalioloissa” tämänkin ottelun kertoimet olisivat paljon tasaisemmat. Evertonin luisu tekee kuitenkin Citystä vankan suosikin tänään, mutta ei Everton kaikesta huolimatta täysin vailla mahdollisuuksia ole.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
rizk vedonlyönti
8.50
6.00
1.29
speedybet
10.00
6.10
1.28
10.50
6.25
1.30
10.25
6.20
1.28
10.50
6.25
1.30
veikkausvihjeet bonus betfair ilmaisveto
11.00
6.50
1.30

Kokoonpanojen puolesta ottelussa ei pitäisi olla mitään ihmeellistä. Toppari Yerry Mina ei ole vielä toipunut pelikuntoon, mutta keskikentän tärkeä Idrissa Gueye alkaa olla jälleen täydessä iskussa isäntien keskikentällä. Cityn puolelta kierrätystä nähtäneen enemmän, sillä vieraat pelasivat edellisen ottelunsa vasta sunnuntaina. Pep Guardiola lähteneekin leikkiin jälleen tutulla “kakkosketjulla”, mikä tietää paikkaa avauksessa mm. Leroy Sanelle ja Riyad Mahrezille. Myös tämä kokoonpano tulee olemaan erittäin laadukas, mutta nostaa kuitenkin Evertonin onnistumissaumoja hieman.

Cityn selkeää suosikkiasemaa lienee turha lähteä kyseenalaistamaan. Emme silti laskisi Evertonia täysin pois, sillä joukkue on edelleen erittäin laadukas paperilla ja Gueyen paluu keskikentän sydämeen on iso asia. Kyllä isännätkin melko usein ainakin kerran osuvat, joten nostetaan vihjeeksi asti molempien vähintään yksi maali. Rizkin hyvä kerroin 1.87 on mukavan tuntuinen haku keskiviikon tärkeään peliin.

rizk vedolyönti bonus


Comments