Veikkausvihje

Liigakierroksen paras pelivalinta löytyy Oulusta, jossa sarjakärki Kärpät saa vastaansa pudotuspelipaikasta taistelevan KalPa:n. Oululaisten kahden edellispelin maalitalkoot ovat nostaneet linjaa tässä ottelussa jo turhan korkealle,  varsinkin kun maajoukkuekomennukset rikkovat molempien kokoonpanoa. Alle 5 maalia on yli kerran kahdesta osuvana mainio haku 888sportin markkinakärjellä 2.08.

Ei vielä tiliä? 888sport uudisti bonuksensa! Nyt tarjolla on mukava 100%/100€ todella helpolla kierrätyksellä. Klikkaa tili auki alta!

Ylivoimainen sarjakärki Kärpät on asetettu ottelussa todella suureksi suosikiksi, mikä toki edellisotteluiden perusteella on aivan perusteltua. Jussi Jokisen paluuottelussa lauantaina Sport kaatui Raksilassa 7-1 ja tätä ennen Pelicans sai nöyrtyä Lahdessa 6-2. Nyt tilanne on kuitenkin varsin toinen, sillä Kärpiltä on maajoukkuekomennuksilla useampikin avainpelaaja ja nuori Rasmus Kupari sen lisäksi sairastuvalla.

Tokihan Kärppien materiaali melko hyvin muutaman poissaolon kestää, mutta kyllä rehellisyyden nimissä on sanottava että iskukyky kärsii väistämättä. Kuparin lisäksi yläkerrasta on maajoukkueidensa mukana Ville Leskinen ja Radek Koblizek. Kärpät nostikin kokoonpanon useammankin Mestis-pelaajansa, joista ainakin Julius Hermonen saanee tänään myös vastuuta. Myös ykkösvahti Veini Vehviläinen on poissa maajoukkuekomennuksen vuoksi.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
rizk vedonlyönti
1.41
5.50
5.75
1.42
5.40
5.75
speedybet
1.40
5.40
5.90
1.42
5.50
5.95
1.42
5.40
5.75

Myös KalPa:lla on omat huolensa maajoukkuereissun takia, kun Eetu Luostarinen ja Otto Leskinen ovat Leijonien matkassa. Pudotuspelipaikastaan taistelevalle ryhmälle kaikki menetykset ovat liikaa, mutta kyllä vierailla ongelmia piisaa muutenkin. Pelin epätasaisuus on ollut kantava teema koko kauden ja sama jatkui viime viikolla. KalPa ei tunnu pystyvän pelaamaan kahta hyvää ottelua peräkkäin, mutta toisaalta se roikkuu jokaisessa matsissa mukana heikommallakin pelillä.

Kärpät on suosikki, mutta tuskin Raksilassa mitään murskajaisia nähdään. KalPa roikkuu kiinni elämänlangassaan ja taistelee taatusti loppuun asti, mikä saattaa varamiehistä Kärppiä vastaan riittää yllättävän pitkälle. Potentiaalisesti odotuksia tasaisempaan ja vähämaalisempaan matsiin paras pelivalinta löytyy maalimääristä. Alle 5 maalia on hieno kohde 888sportin kärkikertoimella 2.08.


Comments