Veikkausvihje

Leijonat aloittaa torstaina Ruotsin EHT-turnauksen poikkeuksellisesti vierasottelussa Venäjää  vastaan. Isännät ovat Jaroslavlin pelattavan matsin suosikkeja, mutta luvassa on jälleen kerran todella tiukka kapina. Venäjä ei ole läheskään parhaillaan mukana ja ottelun maaliodotus onkin poikkeuksellisen matala. Unibet tarjoaa alle 5 maalille hienoa kerrointa 1.81 ja tämä kelpaa ottaa mukaan torstain peleihin välittömästi.

Ei vielä tiliä? Unibet tuplaa ensimmäisen talletuksesi 100€ asti. Klikkaa etusi talteen alta.

Euro Hockey Tourilla on vuorossa perinteiseen alkuvuoden tapaan Ruotsin turnaus. Leijonat on jälleen jalkeilla melko laadukkaalla miehistöllä, jossa MM-kisojen lähestyessä myös kilpailu pelipaikoista kiristyy entisestään. Venäjä puolestaan on lähtenyt matkaan selvästi esimerkiksi joulukuun kotiturnaustaan heikommalla nipulla, joten ennakkoasetelmat koko turnauksen suhteen ovat varsin tasaiset. Neljästä joukkueesta mikä tahansa voi viedä tämän osakilpailun nimiinsä.

Leijonien osalta turnausta lähestytään jälleen erittäin laajalla rosterilla. Tuttuun tapaan mukana on myös hyvän kauden kotimaan sarjassa pelanneita pelureita. Esimerkiksi Ilveksen nuori Oskari Laaksonen on mielenkiintoinen nimi tällä tasolla, joskin kyseessä on suurella todennäköisyydellä vielä opintomatka nuorten maailmanmestarille. Myös Pelicansin Oliwer Kaski sekä Hannes Björninen debytoivat leijonapaidassa.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
1.85
4.30
3.40
rizk vedonlyönti
1.80
4.25
3.45
speedybet
1.80
4.30
3.35
1.80
4.30
3.35
1.85
4.30
3.40
1.80
4.30
3.35
1.85
4.25
3.30

Suomella on kasassa jämäkkä nippu, josta kuitenkaan ei erityistä huipputaitoa valtavasti löydy. Leijonat jäänee avausottelussa taidollisesti selvästi jälkeen, mutta jämäkkä puolustus ja hyvät maalivahdit mahdollistavat mainiosti myös passiivisemman pelitavan. Leijonat tuskin tulee kovin montaa maalia turnauksessa tekemään, mutta ei omissakaan todennäköisesti liiemmälti kolise.

Venäjälle turnaus on puolestaan selkeästi kokeilupaikka. Suurimmat tähdet ovat sivussa ja nuorille annetaan mahdollisuuksia näyttää osaamistaan kansainvälisissä peleissä. Tälläkin materiaalilla Venäjä on edelleen paperilla turnauksen paras joukkue, mutta erot eivät ole suuria Ruotsiin ja Suomeen. Joukkueessa on seitsemän ensikertalaista, joten emme odota läheskään valmista esitystä Ilja Vorobjovin miehistöltä.

Jaroslavlin avauspelissä on vahva vähämaalisuuden tuoksu. Venäjä on taidollisesti edellä, mutta Suomi puolustaa erittäin jämäkästi. Klassinen maalin peli voi ratketa yksittäiseen erikoistilanteeseen. Peleihin nostetaan siis alle 5 maalia Unibetin mainiolla kertoimella 1.81.

unibet vedonlyönti


Comments