Veikkausvihje

Florida Panthers ja Pittsburgh Penguins iskevät yhteen muhkean NHL-yön yhdessä mielenkiintoisimmista otteluista. Panthersin kausi on ollut pettymys, mutta pelillisesti suunta on nyt selvästi ylöspäin. Mielestämme panttereiden kuuluu olla pieni suosikki kotikaukalossaan sekaisin olevaa Penguinsia vastaan. Nopeampi.comin huippukerroin 2.60 Panthersille lapioidaankin sisään torstain peleihin.

Ei vielä tiliä? Nopeampi.com on uudenlainen vedonlyöntisivusto, joka tarjoaa huippunopeaa pelaamista ilman erillistä rekisteröintiä. Kakun kruunaavat markkinoiden parhaat kertoimet.

Florida Panthers elää koko loppukauden osalta aivan kriittistä vaihetta. Sillä on vielä pieni sauma jopa pudotuspeleihin, mutta nousun on alettava tässä ja nyt. Panthers pelaa erittäin kotipainotteista jaksoa, josta voittoja on tultava putkeen useampia tai jatkopeleillä voidaan sanoa hyvästit. Pelillisesti Panthers on selvästi paremmassa lyönnissä kuin kertaakaan aiemmin kaudella, mutta voittaminen tuntuu edelleen olevan hankalaa.

Helppoa ei ole ollut Penguinsillakaan. Yhtenä mestarisuosikkina kauteen lähtenyt joukkue on niin ikään mukana taistossa viimeisistä pudotuspelipaikoista, toki tällä hetkellä muutaman pinnan viivan paremmalla puolella. Edellisotteluiden tappiot Torontolle ja Carolinalle tulivat kuitenkin niin ponnettomien esitysten jälkeen, että jotain herätystä Mike Sullivanin on keksittävä. Yskinyttä ylivoimaakin on koitettu pienillä muutoksilla saada kuntoon jo pitkään, mutta tulosta ei vaan tule. Myös Jevgeni Malkinin poissaolo on näkynyt Penguinsin tulosketjujen tekemisessä.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
rizk vedonlyönti
2.55
4.10
2.35
2.60
3.95
2.40
2.60
4.10
2.35
2.60
3.95
2.40
2.60
3.95
2.40

Oman mausteensa otteluun tuo joukkueiden tekemät kaupat viime viikolle. Derick Brassard ja Riley Sheahan vaihtoivat Floridaan ja Nick Bjugstad sekä Jared McCann puolestaan siirtyivät teräskaupungin joukkueeseen.

Aleksander Barkovin johtama Panthers on siinä tilanteessa, että voitto olisi tästäkin ottelusta raavittava tavalla tai toisella. Eikä Panthers isossa kuvassa niin huono ole, mitä kausi tähän mennessä on tuonut. Penguins on edellispelit ollut niin sekaisin, ettemme oikein näe miten isännät eivät olisi tässä jopa pieni suosikki. Kun markkinat ovat toista mieltä, parhaat peli-ideat nousevat esiin Panthersin puolelta. Odotusarvoltaan paras on suora voitto Nopeampi.comin hyvällä kertoimella 2.60.

nopeampi.com vedonlyönti


Comments