Veikkausvihje

Torstai-ilta tarjoaa eeppisen matsin Espanjan Cupista. Sekä Real Betis että surkeasta alusta parantanut Valencia pelaavat hienoa futista, jossa varsinkin isäntien pääpaino on hyökkäämisessä. Betis on tällä hetkellä varsin laadukas nippu ja avausosan suosikki, joten Vihreävalkoiset nostetaan peleihin Betfairin kärkikertoimella 2.63.

Ei vielä tiliä Betfairilla? Legendaarinen vetopörssi tarjoaa nyt myös kiinteitä kertoimia. Ja erinomaisen 100€ bonuksen uusille asiakkaille. Klikkaa etusi talteen alta.

Odotusarvot on korkealla kun Sevillan Estadio Benito Villamarin pistetään pallo peliin torstai-iltana. Panoksena on paikka Espanjan Cupin finaalissa, mutta sitäkin kiehtovampaa on nähdä kahden erittäin viihdyttävän joukkueen näytös. Real Betis on ollut yksi kauden kirkkaista valopilkuista niin La Ligassa kuin cupissakin. Vihreävalkoinen myrsky on pyyhkäissyt kauden mittaan myös suurseurojen yli, joten kausi on ollut Betisille monella tapaa historiallinen. Iso lisäporkkana isännille on se tosiseikka, että jos joukkue raivaa tiensä finaaliin myös tuo ottelu pelataan Vihreiden kotistadionilla.

Valencia on parantanut surkeasta kauden alustaan selvästi. Marcelinon hyökkäysvoittoisemmalla taktiikalla kurssi on kääntynyt melko selvästi, mutta avausosasta tuskin kuitenkaan lähdetään hakemaan maaleja ihan täydellä höyryllä. Valencian alakerta ei ole niin tiukkaa tekoa, että varsinkaan vieraskentällä Betis pystyttäisiin pitämään poissa laatupaikoilta. Toisaalta erityisesti kotiotteluissaan joukkue on niin vahva, että edes niukka tappio otteluparin avausosassa ei olisi vieraille mikään katastrofi. Betisin puolestaan on haettava maaleja riskilläkin, sillä iso kotietu on pystyttävä kapitalisoimaan myös maaleina.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
veikkausvihjeet bonus betfair ilmaisveto
2.63
3.25
2.90
speedybet
2.55
3.20
2.80
2.55
3.25
2.85
2.55
3.30
2.80
bethard etusivun logo
2.55
3.20
2.80
2.55
3.30
2.80
rizk vedonlyönti
2.50
3.25
2.85

Kokoonpanojen suhteen edessä ei pitäisi olla mitään yllättävää. Varsinkaan Betisin Quique Setien tuskin kierrättänee lainkaan kokoonpanoa, niin tärkeä ottelu tämä joukkueelle on tiivistä pelitahdista huolimatta. Myös Valencian terveystilanne on hyvä, joten eiköhän myös Marcelino lähde ainakin lähes parhaillaan myös avausosaan. Joka tapauksessa kova kotietu ja avausottelun lähes pakkovoitto tekevät mielestämme Betisistä selvän suosikin. Betfairin hieno kerroin 2.63 kuuluu torstain kupongille mukaan.

betfair vedonlyönti 100% bonus 100€


Comments