Veikkausvihje

Championshipin kierros potkaistaan käyntiin etukäteen todella viihdyttävällä ottelulla. Ottelun 1×2-kertoimiin ei ole huomauttamista, mutta lähes kaksi kertaa kolmesta osuva yli 2.5 maalia on ehdoton runko kaikkiin päivin kuponkeihin. Parhaan kertoimen 1.74 tarjoilee Bethard.

Ei vielä tiliä? Bethard tarjoaa hyvien kertoimien lisäksi uusille asiakkaille mukavan bonuksen 50€ asti. Nappaa omasi talteen alta.

Harvoin on etukäteen perjantain Championship-matsiin lähdetty näin kovan viihdearvo-odotuksen kanssa. Sekä Aston Villa että Sheffield United ovat molemmat joukkueita, jotka iskevät paljon maaleja ja pelaavat viihdyttäviä otteluita, joskaan tulos ei aina seuraa perässä, varsinkin Villan tapauksessa. Erityisesti Sheffield Utd on kuitenkin edelleen vahvasti mukana taistelemassa jopa suorasta noususta, joten ei ottelu panostenkaan puolesta ole mikään köykäinen tapaus. Villalla puolestaan on realistinen sauma vielä nousukarsintaan.

Isännät lähtevät hiuksenhienona altavastaajana huippuotteluun, pitkälti juuri vuotavan puolustuksensa ansiosta. Dean Smithin miehistö on päästänyt sarjassa kolmanneksi eniten maaleja, ainoastaan sarjan pohjan Ipswich ja Rotherham ovat olleet tässä suhteessa heikompia. Tilasto on hämmentävä. Kun sijoitus on kuitenkin vahvasti ylemmässä keskikastissa, Villan tulivoimaa ei myöskään sovi väheksyä. Seitsemän edellistä Villan kotipeliä onkin nähnyt vähintään kolme maalia.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
rizk vedonlyönti
2.70
3.45
2.50
speedybet
2.75
3.40
2.50
veikkausvihjeet bonus betfair ilmaisveto
2.70
3.40
2.50
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
2.70
3.40
2.40
2.75
3.40
2.50
bethard etusivun logo
2.80
3.45
2.55
2.75
3.50
2.55

Chris Wilderin SheffU on ollut kompaktimpi tapaus. Myös vieraat ovat iskeneet mainion kärkiparinsa McGoldrick – Sharp johdolla valtavasti maaleja, mutta myös puolustus on pysynyt melko hyvin kuosissa. Mark Duffy löysi mainion kemian kärkiparin takana ja saanee tänäänkin jatkaa roolissaan. Siinäpä Bladesin valinnat sitten pääosin ovatkin, joukkue on terve ja pysynee muilta osin täysin samana kuin aiemmissakin otteluissa.

Tiedossa on äärimmäisen mielenkiintoinen ottelu. Sheffield Utd on joukkueista parempi ja paremmassa vireessä, mutta toisaalta Aston Villa on kivikova kotijoukkue joka ei juuri Villa Parkilla häviä. Parhaana pelikohteena esiin nousee automaattisesti yli 2.5 maalia, joka on päivän pankki Bethardin kärkikertoimella 1.74.

leovegas vedonlyönti bonus


Comments