Veikkausvihje

Helsingissä pelataan perjantaina Liigan huippuottelu, kun sarjakärki Kärpät vierailee HIFK:n kotiluolassa. Varamiehinen Kärpät on edelleen laadukas joukkue, mutta vaikea sitä on suurena suosikkina Nordiksella pitää. HIFK on kaikesta huolimatta ollut viime ajat erinomainen kotijoukkue ja LeoVegasin markkinatoppi 2.95 suoralle kotivoitolle on loistohaku huippumatsiin.

Ei vielä tiliä? Mobiilivedonlyönnin kuningas LeoVegas toivottaa uudet pelaajat tervetulleeksi mukavalla 50€+10€ bonuksella. Klikkaa omasi talteen alta.

Kärpät porskuttaa Liigan kärjessä ennennäkemättömän ylivoimaiseen tyyliin. Oululaiset ovat tehneet sarjassa selvästi eniten maaleja ja päästäneet vielä selvemmin sarjan vähiten osumia omiin. Tällaista dominointia on koko kotimaisen pääsarjakiekon historiassa nähty aniharvoin. Toisen sarjan jättiläisen, ainakin paperilla, HIFK:n kausi muistetaan jälleen kerran peliotteita paremmin tukevasta sekoilusta kaukalon ulkopuolella. Kaikesta tästä huolimatta pohjoisen pikkupetoja on vaikea nähdä kovinkaan suurena suosikkina perjantaina Nordiksella.

Kärpät kärsii jonkun verran kuluvasta Ruotsin EHT-turnauksesta. Ykkösvahti Veini Vehviläisen johdolla tärkeitä miehiä on sivussa kun myös nuori superlupaus Rasmus Kupari parantelee loukkaantumistaan. Joukkue voitti tällä kokoonpanolla keskiviikkona kotonaan KalPa:n, mutta tuo voitti vaati valtavaa tehokkuutta maalipaikoissa. Pelillisesti Kärpät ei ole viime otteluissaan ollut ylipäänsä yhtä hyvä kuin aiemmin kaudella ja peli on myös hieman kuritonta. Timanttinen alivoima toki pelastaa pulasta turhien jäähyjen hetkellä.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.95
4.10
2.08
speedybet
2.80
4.25
2.10
rizk vedonlyönti
2.90
4.20
2.10
speedybet
2.80
4.25
2.10
2.85
4.30
2.10

HIFK pelaa viikon ensimmäisen ottelunsa kotikaukalossaan, jossa se on kaikesta huolimatta ollut viime ajat varsin hyvä. Joukkue taistelee tiiviisti suorasta pudotuspelipaikasta ja mikä tahansa vähempi olisikin tällä materiaalilla melkoinen mahalasku. Alkuvuodesta riveihin hankitut Sakari Salminen, Joonas Lyytinen ja kumppanit alkavat olla hyvin joukkueessa sisällä ja parista loukkaantumisesta huolimatta stadilaisilla on marssittaa jäälle varsin vahva kokoonpano vaikka Juhani Tyrväisen ja Teemu Erosen poissaolo näkyykin.

Paperilla HIFK on laadullisesti perjantaina jopa edellä, joten ei kotivoittoa Kärppien tykkikaudesta huolimatta voi tässä ohittaa. Vieraiden poissaolot näkyvät selvästi pelissä ja varsinkin ehjiä hyökkäysvitjoja on harvassa. LeoVegasin kärkikerroin 2.95 on erinomainen haku perjantain klassikkoon.

leovegas vedonlyönti bonus


Comments