Veikkausvihje

Liverpool saa Anfieldilleen vastaansa Bournemouthin. Poolin on pakko palata takaisin voittojen tielle tasureista ja Bournemouth tarjoaa tähän oivallisen sauman. Isäntien kertoimet ovat nousseet erittäin houkuttelevalle tasolle, Liverpool -2 nostetaan peleihin Mobilebetin hyvällä kertoimella 1.90.

Ei vielä tiliä? Mobilebet tarjoaa markkinoiden muhkeimmat uuden pelaajan bonukset. Klikkaa jopa 300% avajaistarjous talteen alta!

Liverpool menetti kahden perättäisellä tasurilla asemiaan Valioliigan keulilla. Enää pistemenetyksiin ei ole varaa varsinkaan kotikentällä, minkä tietää varsin hyvin myös Jürgen Klopp miehistöineen. Poolin tuhoisa kärkikolmikko on viime ottelut ollut Sadio Manén varassa, mutta näkisimme kyseessä olevan paremmin tyyntä myrskyn edellä kuin merkki mistään sen vakavammasta.

Liverpool saa apuja myös sairastuvalta, kun kolmikko Georginio Wijnaldum, Jordan Henderson ja Trent Alexander-Arnold on jälleen pelikunnossa. Erityisesti viime mainitun paluu on Kloppille varmasti mukava uutinen, sillä James Milner oli oikean pakin tontilla pahoissa vaikeuksissa West Hamia vastaan. Pool on perinteisesti hallinnut otteluita Bournemouthia vastaan mielin määrin, joten kivikova kotijoukkue lähtee vahvalla kokoonpanolla jättimäisenä suosikkina lauantain kriittiseen kotimatsiin.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
rizk vedonlyönti
1.20
6.75
12.50
mobilebet logo
1.20
7.25
15.25
speedybet
1.19
7.25
14.75
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
1.18
7.00
13.25
1.20
7.50
17.00
veikkausvihjeet bonus betfair ilmaisveto
1.22
7.50
16.00
1.20
7.50
17.00

Eddie Howen luotsaamalle Bournemouthille kausi on ollut melkoista vuoristorataa. Edellisottelut olivat tästä jälleen mainio esimerkki. Ensin kotona kaatui Chelsea 4-0 ja perään joukkue jäi täysin heikon Cardiffin jalkoihin. Tulokset alleviivaavat myös kauden teemaa, jonka perusteella Cherries on ollut erittäin kotiriippuvainen joukkue. Vieraat ovat hävinneet seitsemän edellistä matkapeliä, mikä kertoo kaiken tarpeellisen.

Liverpoolin tasurit ovat nostaneet kysymyksiä siitä, sulaako Pool jälleen. Me uskomme kyseessä olevan pikemminkin pieni hidastus ennen loppukauden pyrähdystä. Käy mestaruustaistossa miten tahansa, Bournemouth ainakin on lauantaina melkoinen vastaantulija. Vaikeampien otteluiden perään tuskin mitään halutaan myöskään jättää arvailujen varaan, joten isompikin repsahdus on varsin mahdollinen. Peleihin nostetaan Punaisten vähintään kahden maalin voitto Mobilebetin hyvällä kertoimella 1.90.

mobilebet tarjous bonus vedonlyönti


Comments