Veikkausvihje

Suomi kohtaa Tshekin Ruotsin EHT-turnauksen ottelussa. Toisin kuin avausottelussa, nyt tiedossa on selvästi avoimempi kamppailu mikä lisää automaattisesti myös maalipaikkojen määrää sekä maaliodottamaa. Hyvä ideaveto löytyykin runsasmaaliselta puolelta, Rizkin oivallinen kerroin 1.90 yli 5 maalille nostetaan lauantain aikaiseen otteluun sisään jo hyvissä ajoin.

Ei vielä tiliä? Kasinosuosikki Rizk hyökkää vedonlyöntimarkkinoille hyvällä 100% / 100€ bonuksella. Klikkaa etusi talteen alta.

Leijonien avausmatsi Venäjää vastaan oli juuri sellainen, mitä etukäteen odoteltiin. Tasainen ja tiivis vääntö ratkaistiin lopulta rankkareilla, kun Suomi tasoitti ottelun aivan varsinaisen peliajan lopussa. Sen isompaa eroa joukkueiden välillä ei pelillisesti ollut, mikä vahvistaa ennen turnausta tehtyjä arvioita. Venäjä ei ole liikkeellä erityisen kovalla nipulla omilla mittareillaan eikä Suomikaan mitenkään erityisen vahvaa ottelua pelannut.

Nyt siirrytään varsinaiselle pelipaikalle Ruotsiin ja me uskomme myös Leijonien otteiden kohenevan. Tshekki yllätti isäntämaa Ruotsin avauspelissä 5-2, joten helpolla Leijonat ei lauantainakaan tule pääsemään. Silti pelinkuvasta on tulossa aivan erilainen kuin avausmatsissa. Tshekkiä vastaan Leijonien taitotaso riittää pelintekemiseen huomattavasti paremmin kuin umpitaitavaa Venäjää. Tshekki ei myöskään puolusta läheskään yhtä laadukkaasti, joten maalipaikkoja on lupa odottaa aivan eri tahtiin.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
rizk vedonlyönti
2.20
3.90
2.70
speedybet
2.15
4.00
2.65
2.15
4.00
2.65
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
2.16
3.80
2.60

Tshekin pelityyli on vanha tuttu ja sen pitäisi myös sopia nykyiselle leijonaryhmälle varsin hyvin. Toisaalta jos Suomi menettää yhtä paljon kiekkoja kuin Venäjää vastaan, taitavat tshekkipelurit kyllä iskevät vastaan erittäin tehokkaasti. Avausvoitto toi taatusti rutkasti lisää itseluottamusta ja uskoa omaan tekemiseen. Tshekki on ollut EHT-kiertueen positiivisin yllättäjä tällä kaudella ja sama tuntuu jatkuvan myös Ruotsin turnauksessa.

Ottelusta on luvassa paljon viihdyttävämpi kuin avausmatsista Venäjää vastaan. Aikainen alkamisaika voi hieman sekoittaa pasmoja, mutta tilanne on molemmille sama. Me odotamme tasaista kamppailua, jossa maalimäärä painuu mielummin vähintään viiteen kuin jää sen alle. Rizkin kärkikerroin 1.90 kelpaa mainiosti lauantain peleihin mukaan.

rizk vedolyönti bonus


Comments