Veikkausvihje

Boston Bruins ja Los Angeles Kings iskevät yhteen NHL:n prime time -ottelussa. Kings on noussut todella syvästä montusta hyvää kiekkoa pelaavaksi ryhmäksi, eikä se tänäänkään ole täysin vailla mahdollisuuksia kesäteräisen Bruinsin vieraana. Useammin kuin kerran neljästä osuva suora vierasvoitto kelpaa vähintään jännärivedoksi Nopeampi.comin mahtavalla kertoimella 4.35.

Ei vielä tiliä? Nopeampi.com on uudenlainen vedonlyöntisivusto, joka tarjoaa huippunopeaa pelaamista ilman erillistä rekisteröintiä. Kakun kruunaavat markkinoiden parhaat kertoimet.

Niin umpisurkea kuin Los Angeles Kingsin alkukausi olikin, joukkue on hämmästyttävästi edelleen vahvasti mukana lännen pudotuspelitaistossa. Vielä tärkeämpää Kingsin kannalta on se, että peliesitykset ovat parantuneet valtavasti sekavasta syyskaudesta. Tammikuun puolivälistä lähtien Kings on ollut paikoin jopa oikein hyvä, mitä ei vielä kuukausi aiemmin olisi hevillä uskonut.

Hienosti sujunut vieraskiertue jatkuu Kingsin osalta turneen kenties vaikeimmassa paikassa, kun lauantaina pelataan aikainen ottelu Bostonin TD Gardenissa. Boston on kuitenkin ollut viime ajat sen verran heikko, ettei vierasvoitto tänäänkään mahdottomuus ole. Jos joukkue pääsee lähelle edellispelin suoritusta Philadelphiaa vastaan, tulostakin on luvassa. Kings on parantanut erityisesti viisikkopeliään valtavasti, mikä tekee myös tähtivahti Jonathan Quickin urakasta helpompaa. Quickin varsin suorasukainen palaute vuodenvaihteessa olikin yksi selkeä herätys koko joukkueelle.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
rizk vedonlyönti
1.71
4.30
4.10
1.76
4.20
4.10
1.76
4.20
4.10
1.76
4.20
4.10
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
1.70
4.20
4.00

Bruinsilla on ollut viime ajat vaikeampaa. Keskiviikkona päävalmentaja Bruce Cassidy jopa hajotti Brad Marchandin, David Pastrnakin ja Patrice Bergeronin superketjun herätelläkseen joukkuettaan. Paperilla vahva Bruins on vajonnut idän pudotuspelijonon häntäpäähän, joskin kärkisijatkaan eivät ole kaukana. Joka tapauksessa joukkue on pelillisesti kaukana siitä, mitä pitkin kautta on odotettu. Seuraennätyksiä pirstonut Tuukka Rask on maalillaan ollut viime ajat joukkueen harvoja onnistujia ja saanee startin myös tähän otteluun.

Bruins on laadukkaampi joukkue ja kyllähän se suosikkina illan otteluun lähtee. Kuitenkin jos molemmat joukkueet jatkavat viime aikojen otteitaan, vierasvoitto ei ole mitenkään utopistinen ajatus. Nopeampi.com tarjoilee vieraille superkerrointa 4.35 ja kyllähän tuo tarjous on syytä ottaa talteen vähintään pienellä panoksella.

nopeampi.com vedonlyönti


Comments