Veikkausvihje

Manchesterissa pelataan jälleen Valioliigan mestaruustaistelun kannalta tärkeä ottelu, kun City isännöi Chelseaa. City on selvä suosikki ja tämä on markkinoillakin hyvin tiedossa. Maalimäärissä sen sijaan on tarjolla loistokohde, näennäisen hyökkäävästä kokoonpanosta huolimatta varsinkin Chelsea lähtee peliin varsin vahvasti puolustuksen kautta. Alle 3 maalia on erinomainen valinta Rizkin hyvällä kertoimella 1.83.

Ei vielä tiliä? Kasinosuosikki Rizk hyökkää vedonlyöntimarkkinoille hyvällä 100% / 100€ bonuksella. Klikkaa etusi talteen alta.

Liverpool otti jälleen eilen lauantaina Valioliigan kärkipaikan haltuunsa ja nyt olisi Manchester Cityn vuoro vastata haasteeseen. Citizensin tehtävä on kuitenkin huomattavasti hankalampi, sillä laadukas Chelsea ei ole helppo pala purtavaksi edes Etihadilla. Siniset voittivat edellisottelussaan Huddersfieldin murskaavasti 5-0, joskin tätä ennen 4-0 vierastappio Bournemouthille sai kulmakarvoja nousuun pitkin Etelä-Lontoota ja laajemminkin.

Chelsean ongelma tällä kaudella on ollut heikko suoriutuminen vierasmatseista. Stamford Bridgellä on nähty pääosin laadukas kotijoukkue, mutta matkapelit ovat olleet melkoista tervanjuontia. Nyt Maurizio Sarrilla on käytössään lähes täysin terve miehistö, mikä helpottaa tehtävää. Toppareista Gary Cahill kärsii pienistä selkävaivoista, mutta Antonio Rüdiger on mitat täyttävä paikkaaja mikä maajoukkuetoppari ei pysty pelaamaan.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
rizk vedonlyönti
1.47
4.50
6.25
veikkausvihjeet bonus betfair ilmaisveto
1.47
4.60
7.50
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
1.45
4.50
7.00
1.50
4.65
7.00
bethard etusivun logo
1.49
4.55
7.00
1.50
4.65
7.00

Sarri lähtenee otteluun varsin samalla miehityksellä kuin edellisottelussa Huddersfieldiä vastaan. Tuore kärki Gonzalo Higuain jäänee kuitenkin ainoana pitämään paikkaansa hyökkäyksessä, Eden Hazardin ja Willianin rooli tulee varmuudella olevaan selvästi passiivisempi ja vastaiskuihin perustuva. Tiedossa voikin olla nimekkäistä kokoonpanoista huolimatta selvästi odotettua passiivisempi shakkiottelu.

Cityn manageri Pep Guardiolalla on enemmän mietittävää kokoonpanon suhteen. Todennäköisin vaihtoehto on Kevin De Bruynen ja Raheem Sterlingin paluu avaukseen, mikä tietäisi hyökkäysvoittoisempaa kokoonpanoa myös isäntien osalta. City saa tässä kuitenkin pitää pitkälti automaattisesti palloa, joten ihan niin isoa merkitystä emme tälle anna kuin miten markkinat ovat reagoineet.

Ottelun sävelet ovat selvät. City tarvitsee voiton ja Chelsea lähtee puolustamaan. Helppoa iltaa isännille ei ole tiedossa, mutta pienimaalinen kotivoitto on se todennäköisin lopputulos. Paras pelivalinta löytyy maalimääristä. Alle 3 maalia on mahtava kohde Rizkin kovalla kertoimella 1.83.

rizk vedolyönti bonus


Comments