Veikkausvihje

Ruotsi ja Suomi kohtaavat EHT-turnauksen “finaalissa” sunnuntaina. Suomen turnaus on mennyt varsin pahasti penkin alle, mutta ei joukkue sentään niin huono ole mitä kertoimet osoittavat. Viimeisen ottelun voitosta on tarjolla Rizkillä 2.90 ja tämä on selvästi liikaa.

Ei vielä tiliä? Kasinosuosikki Rizk hyökkää vedonlyöntimarkkinoille hyvällä 100% / 100€ bonuksella. Klikkaa etusi talteen alta.

Leijonien Ruotsin EHT-turnaus ei ole mennyt lainkaan suunnitelmien mukaisesti. Avauspeli Venäjää vastaan oli vielä ihan kelpo esitys, mutta lauantain Tshekki-tappio pisti päävalmentaja Jukka Jalosta myöden koko leijonalauman kovin mietteliääksi. Käytettävissä olevaan materiaaliin nähden esitys oli surkea, varsinkin hyökkäyspelaaminen oli täysin mielikuvituksetonta kiskoilla puskemista. Jälleen kerran tämä on kuitenkin liioitellun vahvasti näkyvissä myös sunnuntain kertoimissa, näin huono Leijonat ei missään nimessä ole.

Ruotsi toipui heikosti avauspelistään nopeasti ja eilen Tre Kronor kaatoi vahvan Venäjän. Materiaaliltaan Ruotsi on liikkeellä edellisiä EHT-karkeloita vahvemmalla nipulla, joten parannus ei sinänsä ollut yllätys. Ruotsilla on kasassa laadukas joukkue, mutta ei se missään nimessä oleellisesti Leijonia parempi ole. Suurin ero löytyy hyökkäyspäästä, jossa Tre Kronorilla on heittää kehiin Dennis Rasmussenin ja Jakob Liljan kaltaisia tulikuumia pelaajia.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
2.05
4.35
2.90
rizk vedonlyönti
2.10
3.85
2.90
2.05
4.35
2.90

Suomen ja Ruotsin otteluissa marginaalit ovat perinteisesti erittäin pieniä ja sama pätee myös tähän EHT-finaaliin. Leijonilla on valtavasti parannettavaa lauantaista, mutta toisaalta myös kaikki eväät kirkastaa kilpeään. Markkinoilla aiempiin otteluihin on jälleen reagoitu turhan voimakkaasti, ero rakkaiden vihollisten välillä ei missään tapauksessa ole kovin suuri. Ruotsi on asetettu jo niin suureksi suosikiksi, että parhaat pelivalinnat löytyvät sinivalkoisten puolelta.

Rizk tarjoaa Suomen suorasta voitosta hurjaa kerrointa 2.90. Kyllä Suomi tämän ottelun väkisinkin vie useammin kuin kerran kolmesta, joten ihan mukavasta kohteesta puhutaan.

rizk vedolyönti bonus


Comments