Veikkausvihje

Jokerit lähtee selvähkönä suosikkina maanantain KHL-otteluun Riiassa Dynamoa vastaan. Helppoa matsia ei kuitenkaan ole luvassa, kotonaan Dynamo on raastava vastus. Selvästi yli joka toinen kerta osuva alle 4.5 maalia on mahtava pelikohde Betfairin hienolla kertoimella 2.00.

Ei vielä tiliä Betfairilla? Legendaarinen vetopörssi tarjoaa nyt myös kiinteitä kertoimia. Ja erinomaisen 100€ bonuksen uusille asiakkaille. Klikkaa etusi talteen alta.

Jokerit palaa viikon mittaiselta maajoukkuetauoltaan kaukaloon Riiassa. Paikallinen Dynamo on parantanut kauden mittaan selvästi ja osaa varsinkin kotonaan olla erittäin hankala vastus. Ilmaisia pinnoja ei Helsinkiin lähdössä, varsinkin kun isännät taistelevat vielä lännen viimeisestä pudotuspelipaikasta.

Jokereille on myös vielä pelattavaa runkosarjan osalta. Lokomotiv on yhden ottelun enemmän pelanneena neljä pinnaa edellä, joten läntisen konferenssin kolmossijakin on vielä ulottuvilla. Panosta ottelusta ei siis puutu kummankaan joukkueen kannalta.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
veikkausvihjeet bonus betfair ilmaisveto
3.50
4.33
1.80
3.85
4.20
1.76
bethard etusivun logo
3.80
4.30
1.80
3.85
4.20
1.76
3.80
4.35
1.82
3.85
4.20
1.76

Dinamo on surkean alkukauden jälkeen noussut aivan eri tasolle kauden mittaan. Erityisesti kotonaan joukkue on ollut viime ajat jopa mainio, mitä ei vielä muutama kuukausi sitten olisi uskonut. Dinamo on liikkeellä varsin vaatimattomalla materiaalilla, joten menestys perustuu ennen muuta simppeliin pelitapaan ja kovaan taisteluun. Yhtään ylimääräisiä hienouksia joukkueen peleissä ei nähdä.

Dinamon viimeisessä kolmessa ottelussa on nähty yhdeksän maalia varsinaisella peliajalla. Pelinkuva on tänäänkin selvä, taitavampi Jokerit vie ja Dinamo rikkoo ja pistää liinoja kiinni. Ottelun ratkaisu voi hyvinkin piillä erikoitilanteissa, joissa molemmat ovat viime aikoina olleet varsin hyviä. Pienimaalinen vierasvoitto on se todennäköisin lopputulos, mutta helpolla ei narripakka tästä pinnoja tule keräämään.

Paras pelikohde löytyy tällä kertaa ottelun maalimääristä. Kertoimet on vedetty aikalailla sarjan keskiarvoista, mikä ei tässä ottelussa pidä lainkaan paikkaansa. Jokerit osaa pelata tarvittaessa erittäin kompaktia kiekkoa ja tänään on sen aika. Selvästi yli kerran kahdesta osuva alle 4.5 maalia on hieno kohde Betfairin kärkikertoimella 2.00.

betfair vedonlyönti 100% bonus 100€


Comments