Veikkausvihje

Manchester United ja PSG avaavat Mestarien liigan pudotuspelivaiheen Old Traffordilla. ManU on niin hurjassa iskussa, että ilman Neymaria ja Edinson Cavania otteluun lähtevä PSG on todennäköisesti ahtaalla. Betfairin kärkikerroin 2.38 ManU:lle on hyvä pelivalinta tiistain jännäriin.

Ei vielä tiliä Betfairilla? Legendaarinen vetopörssi tarjoaa nyt myös kiinteitä kertoimia. Ja erinomaisen 100€ bonuksen uusille asiakkaille. Klikkaa etusi talteen alta.

Tiistain ottelusta on lupa odottaa todella viihdyttävää ja laadukasta näytöstä. Vielä arvontavaiheen aikoihin PSG oli jättimäinen suosikki, mutta ManU on Ole Gunnar Solskjaerin johdolla parantanut otteitaan valtavasti. Myös kokoonpanon puolesta etu on isännillä. Avausmiehistö on terve ja useat pelaajat saivat viikonloppuna myös huilivuoron sarjapelistä. Ainoastaan toppari Victor Lindelöfin pelikunto on pieni arvoitus, mutta eiköhän mies toivu tiistaiksi.

PSG ei perinteisesti ole englantilaisia joukkueita vastaan vieraskentillä pärjännyt. Nyt tilannetta hankaloittaa vielä poissaolot, Neymarin ja Cavanin lisäksi aivotärähdyksestä kärsivä Thomas Meunier on sivussa tiistaina. Thomas Tuchelilla onkin mietittävää kokoonpanonsa suhteen. Poissaolijoiden lisäksi ainakin Marco Verrattin tilanne on epäselvä, täydessä kunnossa keskikentän taistelija ei ainakaan ole.

Kerroinvertailu

YHTIÖ
1
X
2
TARJOUS
veikkausvihjeet bonus betfair ilmaisveto
2.38
3.50
3.20
2.35
3.55
3.10
2.34
3.50
3.20
2.35
3.50
3.20
2.35
3.50
3.20
speedybet
2.30
3.50
3.05
jetbull 75€ bonus vedonlyönti
2.27
3.40
3.05

Molemmat joukkueet ovat olleet kotimaan sarjoissaan viime aikoina hyvässä iskussa. Erityisen Unitedin otteet ovat olleet alkuvuoden aikana todella vakuuttavia. PSG ei kotimaan sarjassa samanlaista haastetta saa, joten joukkueen todellinen taso on aina hieman hankalammin arvioitavissa. Kyllä ManU kuitenkin tässä selvänä kotisuosikkina otteluun lähtee ja siltä puolelta löytyvät myös parhaat pelivalinnat.

ManU:n kertoimet ovat olleet laskusuunnassa, joten suosittelemme ottamaan kiinni kohteeseen jo hyvissä ajoin. Betfairin kärkitarjous 2.38 on erinomaista luokkaa, eikä olisi isokaan ihme jos tästä vielä ottelua lähetyttäessä tultaisiin alaspäin.


Comments